Bkv-n hogy mutatjátok meg a bérletet az ellenőrnek, ha sok a csomagotok a kezetekben?
A járművön ugye 1-2 kézzel kapaszkodni kell, plusz a csomagok, nekem pl egy szatyrom minden nap van, de gyakori pluszban egy esernyő, kabát, ilyesmik. Ha hátizsákot használ valaki akkor ugye azt is kézben kellene hurcolni. Most hidegben ugye kesztyűt hordok amit le kell vennem. Szóval nem könnyű bármikor előkapni a bérletem..
Az ellenőrök viszont olyan idegesnek tűnnek ha nem tudom 1 másodperc alatt mutatni… volt hogy kérdeztem hogy a megállóban ráér-e mutatni, de nem…
Ezt hogy szokás megoldani?
(Évek óta bkv-zok, de eddig mindig metróztam vagy pótlóztam, azokon nem volt a járművön ellenőr)
Idegesek az ellenorok? Erdekes, nekem ez sose tunt fel, mindig meg tudtak varni mig biztonsagosan eloszedem a berletemet vagy telefonomat amin a jegy van.
Egyebkent meg ha ideges, ha nem, szepen megvarja mig biztonsagosan kapaszkodva elo tudod szedni a jegyet. Ha sokan vannak, es le kellett vennj a hatizsakot akkor ugye ugyse nagyon tud mozogni, hameg nincsenek sokan egyszeruen visszaveszed a hatizsakot es maris van legalabb egy szabad kezed
Ehhez a homlokomra kéne ragasztanom, ami finoman szólva se életszerű. Mint írtam, MINDKÉT kezem foglalt.
Hát én nem fogom lerakni a mocskos padlóra a cuccaimat. Kaját hurcolok a szaryromban, nem akarom hogy megtapossák…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!