Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi történik, ha egy BKK...

Mi történik, ha egy BKK vonaljegyet többször is felhasználsz?

Figyelt kérdés

Eddig ugye mindig vettem ha kellett, betettem "lyukasztóba", csipogott rányomtatott, aztán ki is dobtam ha már nem kellett.

Tegyük fel, hogy egy ilyen jegyet még egy leolvasóba próbálnék érvényesíteni.

Nyilván az a jegy így már nem lesz érvényes csak arra vagyok kíváncsi mégis mi fog történni.

Gép ugyan úgy leolvassa, ugyan úgy csipog és rányomtat a már meglévő nyomtatásra?

Nem vagyok budapesti és ritkán is járok fel így nem is tudom letesztelni.

2023. jan. 17. 10:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a régi lyukasztókról annyit, hogy bár nem Budapest, hanem Miskolc, de itt - nemrég szerelték le az utolsókat, itt is a 60 perces jegy miatt volt szükség - amíg voltak, nem havonta, hanem naponta megváltoztatták a lyukasztók kódjait, és a buszok is naponta másik vonalra és/vagy forgalmi számra voltak kiadva.
2023. jan. 17. 13:54
 12/17 NTBS ***** válasza:
100%
Rányomtat, de az ellenőr kiszúrja.
2023. jan. 17. 15:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#5: A HÉV-ek nagyrészén még hagyományos lyukasztó van. A MÁV átfestette őket sárgára, így jobban illik a dizájnjukba, de van még piros is.
2023. jan. 18. 07:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudjatok, amikor először Pestre kerültem, láttam, hogy a nyugdíjas nénik hogy nyálazzák meg a vonaljegyet, és hogyan kaparják le a nyomtatást a metrólépcsőn lefele menet, hogy újra "tiszta" legyen. Nem egy nagy wasistdas.
2023. jan. 18. 07:58
 15/17 anonim válasza:
Az ellenőr amúgy sokszor nem is nézi a kódot, csak lecsippantja a kódot a jegyen. Ezt így többször be lehet játszani, vagy érzékeli az az eszköz, hogy ezt a jegyet egyszer már beolvasta ellenőr?
2023. dec. 11. 21:00
 16/17 A kérdező kommentje:

/15

Valószínűleg már invalidként fogja kelezni, gondolom olyan mint LIDL-ben az önkiszolgálós blokk, ha egyszer kimész vele, utána már nem tudsz, legalábbis nekem 2 órával később nem sikerült már ugyan azzal, bár lehet eleve időkorlátos.

2023. dec. 16. 17:15
 17/17 anonim válasza:
Kár... Pedig tényleg ritkán nézik a kódot amit rányom a lyukasztó
2023. dec. 16. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!