Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért CSESZTE így szét a MÁV...

Miért CSESZTE így szét a MÁV a menetrendet????

Figyelt kérdés

Veszprém irányt teljesen szétcseszték. A Bakony IC-k fele miért csak Ajkáig közlekednek?

Szombathely és Veszprém között kivették a személyvonatokat ezáltal az utolsó vonat 18:42-kor megy...

Veszprémből lehetetlen eljutni normális átszállással az ország keleti részébe...? (rokonság Sárospatakon lakik...)

2022. dec. 10. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

Nem értem, mi a baj a Veszprém-Sárospatak útvonallal. Két ilyen távoli, az ország két eltérő végén elhelyezkedő település között egy átszállás teljesen normális.

Az nagyobb gáz szerintem, hogy Szabolcs megye keleti végeiből a megyeszékhely vasúton gyakorlatilag elérhetetlen.

2022. dec. 10. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A Bakony IC-k ezután is Szombathely-Budapest Déli útirányon közlekednek. Nem értem mi az, hogy a fele? Nem tudom honnan veszed ezt a hülyeséget.

Szombathely-Veszprém között pedig a személyvonatok üresen rohangáltak (a Szhely-Celldömölk szakaszt kivéve) indokolatlan lett volna őket közlekedtetni teljes útvonalon, hisz Ajka-Veszprém között nem volt rajtuk utas.

2022. dec. 10. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1. A Bakony IC-k egyike sem Ajkáig jár, ez valami tévedés.

2. Nem volt túl acélos az utasforgalom a Bakonyban a személyvonatokon, szóval vállalható döntés a buszos pótlás.

3. Van 21:30 körül busz Ajka vasútállomástol Veszprémig, pont a kieső esti személyvonat pótlására.

4. 34 perc van átszállni Budapesten odafelé, 32 perc visszafelé. Ez pont várakozásmentes utazást tesz lehetővé, igaz, késés esetén valóban kevés, de hát óránkénti követésű vonatokról beszélünk (még ha Sarospatak esetében ez plusz egy atszallast jelent is bizonyos órákban).

2022. dec. 10. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy-egy vonat van, ami Ajkáig megy vagy Ajkáról indul (az utolsó, illetve az első), a többi nyugati végpontja Szombathely.
2022. dec. 12. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!