Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mikir fognak foglalkozni a...

Mikir fognak foglalkozni a menetrendek.hu-val?

Figyelt kérdés
Szarok a menetrendek. Szeritnetek mikor fognak foglalkozni vele?
2022. ápr. 17. 21:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Mivel:

* nem tudni, hogy hol - a kérdező hozzászólása szerint - "szarok" a menetrendek

* a fejlesztési menetrend - ha van - privát

* nem a fórum közönsége fejleszti az oldalt

így nem lehet tudni.

Vedd fel a fejlesztőkkel a kapcsolatot:

[link]

és értelmesen - nem a topiknyitó hozzászólásban tett módon! - pontosan írd le nekik, hogy hol találtál hibát az oldalukon és akkor talán kijavítják.

2022. ápr. 17. 21:22
 2/11 A kérdező kommentje:

#1 és miért is? Menetrend szerint egyenesen tudtam volna menni tegnap eyte 1 busz 1 vonat átszállással, de mivel a mai nap ünnepnap, ezért az első járat nem ment, így kelhetek most, 3 átszállással utazhatok, 3 helyett 7 órát. Az ünnepeket, iskolai járatokat és egyebeket képes szűrni automatikusan az oldal, nevetséges, hogy a mait pont kihagyja, ezzel mind a 14 buszra várakozót megbonnentve, akik haza akartak volna jutni (mert ha nem az online menetrendeket nézed, amit mondanak hogy nézz, akkor mit?).

* nem tudni, hogy hol*

Mindenhol. Az oldal aztomatikusan szűri a buszokat, ha hétvége, ünnepnap vagy egyéb pótlóbuszos és egyéb hülyeség van, azokat automatice jelzi, erre pont a tegnapi napot képtelen volt rendesen szűrni és minden buszt kilistázott, ami alapvetően menne, de a mai ünnepnap miatt nem megy.

2022. ápr. 18. 03:53
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

"Mindenhol"

Frászt. Nekem eddig még nem volt bajom vele.

Az, hogy a Volán szervezése olyan, amilyen, az nem a menetrendek.hu hibája.

2022. ápr. 18. 05:15
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Rendszeresen használom túrázás miatt, percre pontos menetrendeket ad. User errorral nem lehet mit kezdeni.
2022. ápr. 18. 09:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Még ha hibásan is működött (amit kétlek), akkor nem szúrta a szemed a "munkanapokon" felirat, mikor tudod, hogy nem az van?
2022. ápr. 19. 16:48
 6/11 A kérdező kommentje:
#5 nem volt odaírva, hogy "munkanapokon". Meg ha kicsit használnád az agyat, látnád, hogy "tegnap előtt" tettem ki a kérdést, azaz vasárnapi menetrendről volt szó.
2022. ápr. 19. 17:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha kicsit használnád az agyad, akkor értenéd, miért írtam munkanapot. Az a problémád, hogy olyan buszt listázott ki, ami nem indult. Ergó vasárnap csak egy munkanapi / tanítási napi vagy egy szabadnapi buszt írhatott ki tévesen (amit továbbra is kétlek). És de, mindig oda van írva a periódus, hogy mely napokon közlekedik (igen, olyan is van, hogy naponta).
2022. ápr. 21. 15:42
 8/11 A kérdező kommentje:

Ha kicsikét használnád az agyad rájönnél, hogy a hétfői ünnepnappal nem számoltak mikor az említett vasárnapi buszt a listában hagyták. Ekkora inkompetens barmot én még nem láttam...

Guess what!

Kaptak tőlem egy emailt még mikor kiírtam a kérdést, ma kaptam rá választ, hogy valóban fent volt a busz aminek nem kellett volna lennie, elnézést kértek és visszautalják a SZÁMLÁMRA(nem az alkalmazáson belüli fosra) a pénzem.

Erről ennyit.

2022. ápr. 21. 15:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Ha már ők is elismerték, hogy nem kellett volna listázva lennie a busznak, mit pattogsz még mindig? Ennyire zavar, hogy nem tudtad megmondani a tutit? Szomorú lehet az életed, billentyű bajnok :(
2022. ápr. 21. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

" elnézést kértek és visszautalják a SZÁMLÁMRA(nem az alkalmazáson belüli fosra) a pénzem"

A menetrendek.hu oldal egy ingyenes oldal, ingyenes alkalmazás ( [link] illetve [link] ), szóval nem igazán fizetnek vissza semmit.

Nice try. ;)

2022. ápr. 21. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!