Mikir fognak foglalkozni a menetrendek.hu-val?
Mivel:
* nem tudni, hogy hol - a kérdező hozzászólása szerint - "szarok" a menetrendek
* a fejlesztési menetrend - ha van - privát
* nem a fórum közönsége fejleszti az oldalt
így nem lehet tudni.
Vedd fel a fejlesztőkkel a kapcsolatot:
és értelmesen - nem a topiknyitó hozzászólásban tett módon! - pontosan írd le nekik, hogy hol találtál hibát az oldalukon és akkor talán kijavítják.
#1 és miért is? Menetrend szerint egyenesen tudtam volna menni tegnap eyte 1 busz 1 vonat átszállással, de mivel a mai nap ünnepnap, ezért az első járat nem ment, így kelhetek most, 3 átszállással utazhatok, 3 helyett 7 órát. Az ünnepeket, iskolai járatokat és egyebeket képes szűrni automatikusan az oldal, nevetséges, hogy a mait pont kihagyja, ezzel mind a 14 buszra várakozót megbonnentve, akik haza akartak volna jutni (mert ha nem az online menetrendeket nézed, amit mondanak hogy nézz, akkor mit?).
* nem tudni, hogy hol*
Mindenhol. Az oldal aztomatikusan szűri a buszokat, ha hétvége, ünnepnap vagy egyéb pótlóbuszos és egyéb hülyeség van, azokat automatice jelzi, erre pont a tegnapi napot képtelen volt rendesen szűrni és minden buszt kilistázott, ami alapvetően menne, de a mai ünnepnap miatt nem megy.
"Mindenhol"
Frászt. Nekem eddig még nem volt bajom vele.
Az, hogy a Volán szervezése olyan, amilyen, az nem a menetrendek.hu hibája.
Ha kicsikét használnád az agyad rájönnél, hogy a hétfői ünnepnappal nem számoltak mikor az említett vasárnapi buszt a listában hagyták. Ekkora inkompetens barmot én még nem láttam...
Guess what!
Kaptak tőlem egy emailt még mikor kiírtam a kérdést, ma kaptam rá választ, hogy valóban fent volt a busz aminek nem kellett volna lennie, elnézést kértek és visszautalják a SZÁMLÁMRA(nem az alkalmazáson belüli fosra) a pénzem.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!