A MÁV vonali menetrendet meg lehet szerezni papír alapú kiadásban?
Menetrendi könyvként, egyben az összes vonallal.
Illetve ha elviszem a MÁV oldalán kiadott menetrendet egy nyomdába, nyomtatnak nekem könyvet belőle?
Persze. Hány példányban kellene.
Egyre máris tudok neked árat. 25 000 Ft áfa nélkül. Szakmabeli vagyok, nem hasraütésszerűen írom.
Kereskedelmi forgalomba nem hozhatod.
Ja, a főkérdés: pár éve még volt nyomtatott változat. A jegyvizsgálóknál is volt, saját használatukra. Meg fedvényeket is nyomtattak időnként.
Mérget ne vegyél rá, de szerintem nyomtatott kiadás már nincs.
Első vagyok. Kaptam egy privát üzenetet. Csak sértegetés van benne. 1972 óta dolgoztam nyomdában. 25 éven át pont ott, ahol a menetrendet is készítették.
Kedves izé! Ha gondolod fillérre lebontva adok neked tételes listát, mi alapján is jön ki ez az összeg.
A digitális nyomdák közül sem mindegyik vállal el egy példányt.
Amelyik meg igen, nagyjából ennyiért.
Hogy kéjelegnék. Ha ettől boldogabb vagy, legyen így.
Szevasz! Én is szeretlek!
A kérdezőnek meg nem tudok mit mondani mást. Ha bemegy bárhova, hogy A4-re printeljék ki azt a pár száz oldalt, az sem sookal olcsóbb. Közel 800 oldalról van szó. 25 forint/lap alatt nem nagyon találtam árat. És az nem könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!