Lenne értelme ennek az IC járatnak?
Figyelt kérdés
Sajnos ehhez is kell modernizálás és villamosítás. A 100a és a 130 vonalon közlekedne el Budapestről Szentesre, aztán tovább Hódmezővásárhelyre. A vonat csak itt állna meg:
Zugló
Kőbánya-Kispest
Ferihegy
Cegléd
Szolnok
Szajol
Tiszatenyő
Martfű
Tiszaföldvár
Kunszentmárton
Szentes
Mindszent
Hódmezővásárhely
A következő lenne az összeállítás:
H-Start 431+
1x ARmz+
2x Bmz+
2x Bpmz+
2x Bpmee+
1x BDt
Ugyanez a vonat visszafelé is közlekedne.
2022. nov. 16. 16:36
11/18 A kérdező kommentje:
Azt más irta. Én ki nem állom a Bd-t. A Bhv meg méginkább. Miért kell máshoz hasonlítani?
És igen az eddigi 2 kérdésemnek tényleg nem volt értelme, ezt viszont komolyan kérdeztem. Kérem, egy volt fővonalról van szó.
2022. nov. 16. 23:47
12/18 anonim válasza:
Kérlek, ne kérdezd végig itt az ötleteidet. Hasznosabb kérdések elől foglalod a helyet. Köszi!
13/18 anonim válasza:
Szerintem nincs rá szükség, de elmondom neked, hogy a Lázár fejében is kipattant ez a dolog már :)
14/18 anonim válasza:
Szerintem lenne rá kereslet. Persze kérdés, hogy milyen ütemben (2 óránként mondjuk). Meg persze ilyen sűrű megállási rend mellett nem IC, hanem InterRegio, maximum gyorsvonat lehetne a megnevezése.
15/18 A kérdező kommentje:
#14 Akkor az összeállításnak is változnia kell.
2022. nov. 17. 14:29
16/18 A kérdező kommentje:
#14 Van rá ötleted?
2022. nov. 17. 14:30
17/18 anonim válasza:
Nincsen, viszont szerintem a Halbi tökéletesen megfelelne a célnak, esetleg egy új IC kocsi elférne még mellette.
18/18 A kérdező kommentje:
#17 Hasonlóan, mint a Békés IC-ben, csak halbikkal. Ez jó ötlet lehet.
2022. nov. 21. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!