Ennek az gyorsvonati ajáratnak lenne értelme?
Figyelt kérdés
Volt ma már egy ilyen kérdésem, de sok ilyen ötletem van és érdekel a véleményetek, hiszen abból lehet tanulni!
Név:
Kocsik: 3 Halberstadti kocsi és mozdonynak Csörgő 😍
Kiinduló Állomás: Székesfehérvár
Végállomás: Hegyeshalom
Székesfehérvártól Komáromig tulajdonképpen s150es személyként közlekedik, de Komáromtól Hegyeshalomig csak a fontosabb állomásokon állna meg (pl Győr..)
2022. okt. 20. 18:13
4/10 anonim válasza:
Győrig mindenképp, utána viszont Hegyeshalom helyett Pozsony lenne az értelmesebb végállomás. És nem, nem Csörgővel ...
5/10 anonim válasza:
Semmi értelme, hogy a 160-as pályán egy Csörgővel szórakozzunk.
6/10 anonim válasza:
Nem is értem egyáltalán hogy merülhetett ez fel.
Tényleg érdekelne, miért gondolod egy kicsit is értelmes ötletnek?
7/10 anonim válasza:
A Csörgőt marhára nem gyorsvonati üzemre találták ki, hiába használod az idegesítő emojikat, mert bele vagy b*zulva a típusba.
8/10 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hány nap kellene hozzá, hogy egy lerohadó-leégő Csörgő szétb.ssz. az 1-es vonal menetrendjét. Tippre egy hét sem kellene hozzá.
9/10 A kérdező kommentje:
"Debil szegény, ne bántsátok."
Erre szólt de mindegy :) többit elfogadtam
2022. okt. 22. 10:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!