Alacsonyabb férfiak, ti is féltek egyedül közlekedni?
Figyelt kérdés
A kötözködők, beszólogatók mindig megtalálnak, már előre gyomoridegem van ha menni kell valahova.
Pedig csak Pesten nappal, normálisnak mondott környéken közlekedek.
2022. nov. 15. 21:26
1/8 anonim válasza:
nem igazán, max ha kevés utas van, és meglátok egy népesebb csoportot egy bizonyos etnikumból, többi esetben nincs problémám az utazással
2/8 anonim válasza:
Soha életemben nem hallottam, hogy bárkinek beszólnának Pesten, normális környéken. Szerintem ez csak egy Pest-ellenes provokáció!
3/8 anonim válasza:
Érthető. Talán járnod kellene küzdősportolni, hogy legyen némi önbizalmad.
4/8 anonim válasza:
Hogyne, ezért anyukám mindig elkísér.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem a magasságtól függ. Normális helyen egy 150 centis vékony nőnek sincs mitől félnie. Mikor meg felszáll egy c. típusú banda, részegen, ordítozva, kutyákkal (megtörtént eset!) akkor azért én besz@rtam kicsit 190 centis férfiként.
6/8 anonim válasza:
Vannak (alacsony) emberek akik ki mernek menni a házból? 😱
7/8 anonim válasza:
165 cm vagyok, 48-50 kg., soha nem volt problémám. Néhányszor nem éreztem jól magam, de még csúnyán se néztek rám.
A legrosszabb az volt, amikor a velem szemben ülő nő arról beszélt telefonon, hogy most folyik X tárgyalása arról, előzetesbe kerül-e.
8/8 anonim válasza:
Én magas vagyok és bárhol merek fingani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!