Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az mitöl lehet ha egyedül...

Balázs zsuzsi 2 kérdése:

Az mitöl lehet ha egyedül városban nem merek kőzlekedni?

Figyelt kérdés
Mindig valakit hivnom kell magamal nem vagyok bátor pedig 25 èves vagyok :(

2021. jún. 14. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Én 25 év B jogsival is utálok városban közlekedni.

Majd belejössz, menj egyelőre vidéki utakon, amíg félsz, legalább figyelsz mindenre, bajod nem lesz.

2021. jún. 14. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Attól is függ milyen városban és melyik részén. Pl. Budapest belváros halál. Nem csodálom ha ott bárki utál közlekedni, mert nem igazán lehet. Én is nagyon utálom, de néha muszáj arra mennem.
2021. jún. 15. 01:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Èn Tatabányán lakom ès sajna erre nem merek közlekedni
2021. jún. 15. 07:56
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Ez valami fóbia lehet. Pszichológussal kellene beszélned, lehet, terápia segítene.
2021. jún. 15. 19:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm öszintesèged szerintem is aszt kène rendes ideges vagyok ha egyedül kell mennem valahova nem bírom ki ne hivjak valakit
2021. jún. 15. 19:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Családom sokat segit mindig jön velem
2021. jún. 15. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

Az nagyon jó, csakhogy 25 éves vagy, tehát nagyjából 12-13 éve egyedül kéne tudnod közlekedni.

Mitől félsz? Eltévedsz? Megtámadnak? Vagy csak általánosságban rosszul érzed magad egyedül?

2021. jún. 17. 09:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Konkrétan mindetöl eleve ha hozzám szólnak pl az utcán akkor dadogok vissza fogott vagyok nehezen válaszolok vissza vagy ha pl valami dolgom van amit intèzni kell aszt alig merek meg szólalni is
2021. jún. 17. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!