A Déli pályaudvarnál miért nincs normálisan kitáblázva a metró helye?
Jó, akkor menjél 3 irányba!
Tudod, valaki kifogást keres, valaki megoldást.
Köszi, én egész életemben Pesten éltem, tutira hazatalálok bárhonnan. :)
Ettől függetlenül el tudom fogadni, hogy egy vidékinek problémát okoz az a monstrum, és ebből nem következik automtikusan, hogy fogyatékos lenne.
64. Nagyon illedelmesnek kell lennem, így magam sem hiszem, hogy fogyatékos lenne. Értem is a problémáját.
Csak nem lehet mindenkit kézen fogva vezetni. Néhány tízezer ember megfordul ott naponta, és mindenki menne valamerre. Az nem elvárható, hogy mindenki GPS-képes eszközzel közlekedjen, de az sem, hogy tájékoztató táblák-jelek árasszák el az utakat. Ilyen sehol sincs.
Magam rendkívül mafla vagyok. Ügyetlen, rosszul tájékozódó. Nyelvet nem beszélek semmit a magyaron kívül.
Eddig elvoltam mindenfelé. Ha kellett segítséget is igénybe tudtam venni.
Bajországba úgy indultam el, hogy egy napot késtem a csapat indulásától számítva. Utánuk mentem busszal úgy, hogy azt sem tudtam, hol fog megállni, hol vannak/lesznek a többiek. És még élek, és itt írom a sületlenségeimet.
De úgy látszik, van olyan, aki szeretné ezeket elkerülni. Nem tudok igazán jó megoldást, mint a kalandvágyat. Azért a Déli mégsem egy őserdő az Amazonasnál.
Menj amerre akarsz!
Kezdésnek máshova trollkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!