A Déli pályaudvarnál miért nincs normálisan kitáblázva a metró helye?
Állandóan felhozod ezt, hogy minden méteren jelzésnek kellene szerintem lennie, miközben te is pontosan tudod, hogy a Délinél a villamostól a pályaudvarig EGY JELZÉS SINCS. Szóval nem értem mire fel az arroganciádon túl ez a SZÁNDÉKOS ferdítés is.
Úgy látom nem fog jönni az a fránya Street View link. Akkor visszatérhetünk a kérdésre:
Miért ferdítesz szándékosan és tagadod le a valóságot?
Üdv, a kérdező.
Bár megfogadtam magamnak, nem írok többet, de nem tudom megállni.
Itt élek ebben az országban. Nézetem szerint a legeldugottabb tanyán is tudnak annyit, hogy Budapesten a metró föld alatt megy.
Tehát, ha elvetődök Pestre, akkor a megállót lefelé keresném. Tök ismeretlen helyen vagyok. Leszállok a villamosról. Hopp, egy dög nagy épület, mintha vonatokat is látnék.
Az épületen óriási betűk: Déli pályaudvar. Úgy tudom, ilyen nevű metrómegállót kell keresnem. Elindulok az aluljáróba vezető lépcsőn. Láttam, hogy balra és előre van az az épület. Tehát lent balra megyek. Nem látok semmit, ami metróra utalna.
Lehetőségek: kérdezősködök, elindulok valamerre. Mondjuk a pályaudvar felé. Lehet, nem arra van, de logikusnak tűnik. Hoppá! Egy nagy M betű egy oszlopon… Mi lehet az?
Mit linkeljek egy Street View-en?
Ott van elötted is, korlátlan ideig tudod böngészni a környezet felvételeit.
Ha én látok metró jelzést, te meg nem, akkor úgy érzem nincs miről "vitáznunk", mert erre a szellemi fel(nem) fogás szintre nem tudok lesüllyedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!