A Déli pályaudvarnál miért nincs normálisan kitáblázva a metró helye?
És ha valaki be se megy a pályaudvarra, annak miből kellene kitalálnia, hogy bent van? A villamosról leszálló ember miért menne be a pályaudvarra, ha nem vonatozni akar, hanem metrózni? Egyáltalán miért gyalogolna felfele az aluljáróból a metróhoz?
Fel nem tudom fogni mi érdeketek van abban, hogy eljátsszátok, hogy ez a normális. Gondolom más kérdéseknél is ti vagytok azok, akik szerint mindig az utas a hülye, a BKK meg tökéletes.
Nem tudom mire fel ez a fellengzősködés, miközben mások is leírták, hogy nehezen találták meg a metrót.
Volt olyan is, míg mások meg nem értik, mi a gondod.
Én biztosan nem akarlak bántani, szó sincs róla! Csak nehéz olyan megoldást találni, amelyik mindenkinek egyformán jó és hasznos.
A környék folyamatosan vita tárgya, ami biztosan nem hat előnyösen. Régóta téma a pályaudvar megszüntetése. Ezért eléggé elhanyagolt.
Sok olyan hely van a városban, amelyik gondot okozhat egy idegennek, de ez a világon mindenfelé így lehet.
Deák téri metró, Örs környéke is, meg sok más hely.
Szóval számodra meglepő, hogy a "Déli pályaudvar" metrómegálló a Déli pályaudvar területén van?
Ennyi ésszel én azt nem tudom felfogni, hogy hogy vagy képes életben maradni.
"Milyent szeretnél? Legyenek színes vonalak minden lépcsőtől, buszmegállótól a metróhoz?"
Igen, ez lenne a normális.
És ha engem a büfé érdekel? Ahhoz is legyen már!
Lehetőleg Debrecenből kivonalkázva a Déli pályaudvar büféje, hátha egy értelmi fogyatékos a kedves utas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!