Mit gondoltok az új BKK-s érintős jegy-projektről?
Engem mellbevágott. Tudom, hogy nem nagy dolog, de azért kis léptekben haladunk mi is előre.
Ti mit gondoltok róla, sikerülni fog?
Nekem ez a MONET+ vállalkozás legalább olyan érdekesnek tűnik, mint a múltkori német cég… 30db 5*-os vélemény, majdnem mindegyik 1-5 éves.
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Kétesélyes vagy bejön vagy nem
Ha én lennék a döntéshozó, előbb működőképes buszokat vásárolnék :)
Egyet tudok érteni ezekkel a gondolatokkal. Azt viszont nehezen hiszem, hogy az állami mobiljegy-rendszertől könnyen tudnának szabadulni (egyrészt vannak, akik mondjuk éves bérletet vettek, illetve az állam sem engedné). Vitézy meg nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy új zónák jöhetnek Budapestre. Kíváncsi vagyok, sikerül-e majd ezekbe beintegrálni, vagy ugrik, mint a rigó.
Lehetne továbbfejleszteni, hogy online lehessen mondjuk személyire jegyet/bérletet venni, mint Debrecenben és azt validálni a készüléknél.
Bár ezek mind-mind évek múltán valósulnak meg (ha megvalósulnak).
Érintgesse a saját dolgait aki kitalál ilyeneket, hogy virtuális jegy... Aztán ha lemerül a mobilja út közben akkor felszálláskor volt érvényes bérlete, leszállás előtt meg majd nem tudja bizonyítani? Ez úgy ahogy van agyrém. A jegy és a bérlet PAPÍRALAPÚ kéne maradjon!!!!!
Mozdulni nem feleé kéne hanem kényelmes ülésű buszok felé, meg egyes vadiúj rideg műanyag és pár év után széthulló ipari hulladékok helyett a tizenéves német SETRA meg MERCI meg NEOPLAN buszokat behozni. Na meg a jól bevált IKARUS 200-asokat nem kiselejtezni, csak mert nem alacsonypadlós - hanem felújítani és azok bírni fogják a vad budapesti utakat újabb évtizedekig. Nem mint az új buszok pár ezer km után széthulló futóművükkel. Az újítást nem a jegyekkel kéne kezdeni.
Nagyon helyes, igy kéne európai szinten megcsinálni az egész ökoszisztémát, nem papíralapú dolgokkal meg készpénzzel bohóckodni így 2023 kapujában.
Sokkal gyorsabb és gördülékenyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!