Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mozdonyvezető barátomnak...

Mozdonyvezető barátomnak igaza van ebben, hogy jó az ilyen beosztás?

Figyelt kérdés

Mostanában már a 100-as vonalon közlekedő ic, ec, sebes, személy vonatokat, amik Budapest nyugatiba járnak, személyek csak Ceglédig, Debreceni és Püspökladányi mozdonyvezetők hordják a legtőbbet. Nyíregyházának màr kevesebb vonata van. Van egy néhány, de kevesebb. Kérdeztem a barátom, hogy Nyíregy akkor merre jár, azt mondta, hogy ők a 80-ason jàrnak inkább Pestre a keletibe meg Nyíregyháza Záhony között illetve Drbrecen Záhony között. Mert ugye Debrecenben van mozdonyvezető váltás sokszor. KKérdeztem akkor Miskolc merre jár, azt mondta, hogy ők is a 80-ason a keletibe együtt Nyíregyházával a kör ic-ket, meg ic-ket, meg Sátoraljaújhely, Hidasnémeti.

Azt mondta a barátom, hogy nagyon jól van így mostanában a beosztás, forda, mert minden telephely a maga környékèn járjon.

Igaza van a mv. barátomnak?

Csak azért kérdem, mert ő dolgozik benne.

2022. okt. 28. 21:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nekem az egyik kedvenc szilim a 109-es. (431 109). Multkor azt vezettem Vecsés-Szolnok között. Nem egy új gép, de jó szili. Mondhatni friss FVCS-s.
2022. okt. 29. 18:36
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Az megvan, hogy ezért kirúgják a haverodat?
2022. okt. 29. 18:57
 13/20 anonim ***** válasza:
19%

#12-es álmodban is a vezérigazgató keményen lesújtó éles kardjától reszketsz? :D

Szerintem komikus ez a hozzáállás amivel vagytok néhányan tömegközlekedésben dolgozók. Mintha annyira marha sok embere lenne ezeknek a bohóc mocsok cégeknek... írta itt egy fiatal srác, hogy mérnökként dolgozik a cégnél és vmi 250 a nettója. Hagyjuk már...vicc a cég fejei (+állami "vezetők") és ti reszkető dolgozók is.

Bocsi kérdező, hogy nem neked írok.

2022. okt. 30. 11:54
 14/20 anonim ***** válasza:
32%
#13-as vagyok mivan gyerekek mind féltek a nagy vezetőtöktől? Netán ilyen lojálisak vagytok ahhoz a céghez akitől éhen halhattok ha épp arról van szó? :D
2022. nov. 4. 12:02
 15/20 anonim ***** válasza:
45%

Nem lojalitás kérdése, csak látszik, hogy világ életedben nem dolgoztál semmi komolyabb pozícióban, mint kihordani a sütit meg a kávét a munkatársaknak, mint egy jó kis csicska. Ha tetszik ha nem, mikor belépsz egy tömegközlekedési társasághoz, akkor alá kell írnod, hogy mit oszthatsz meg és mit nem. Nem tűnt fel, hogy szinte sosem látsz interjút mozdonyvezetőkkel, vagy autóbuszvezetőkkel? Leszámítva néhány rendezvényt, ahol a seggnyalók mehetnek megmutatni magukat?

Simán kirúgnak, ha engedély nélkül adsz interjút és az még csak a jobbik eset, ha egy kicsit is sérti a céget a dolog, simán beperel és megis fogja nyerni. Egy kollégámat például azért rúgták ki, mert egy facebookos nyilvános bejegyzés alatt olyat írt, ami sértette a cég "arculatát". Másnap már csak alá kellett írnia a közös megegyezést. Tudom-tudom, nektek ilyen nincs, mert neked csak a croissant kell felvinni a tényleges munkavállalóknak :D

2022. nov. 4. 12:14
 16/20 anonim ***** válasza:
44%

Ez nem a cégedről ad inkább szegénységi bizonyítványt, mint az én munkaköröm milyenségéről?

Ezeknél a töketlen állami társaságoknál ennyi erővel senki se mondhat semmit ami igaz.

Te sem gondolod komolyan, hogy majd pont a gyakorin nézik a mávos mv.-k válaszait.

Dehát te vagy a tapasztalt vasutas. Megértem, ha ez kényelmes nektek, nyomjátok csak. Mintha annyira tobzódnának pl. A volánhoz a buszsofőrök. 😅 a mávnál is kétlem a túljelentkezést.

2022. nov. 4. 16:28
 17/20 anonim ***** válasza:
45%

Látod, ezt mondom, semmi hozzáértésed nincs, csak a butaságot tolod :D Semmilyen normális munkakörben nem beszélhetsz ilyen dolgokról. A pilóta sem kezdheti el fikázni a cégét, vagy belsős infokat adni, egy stewardess szintén, meg Pakson a reaktormérnök se fog beavatni téged a belsős részletekbe. De mondom, a te értelmi szintednek ez sok. :D

2022. nov. 4. 19:03
 18/20 anonim ***** válasza:

#17-es akkor te miért nem arra reflektálsz amit írtam? Komolyan épp gyakorin kell az említett "komoly" állás fikázását követő kirúgástól félned? :D

Erre a részre valahogy nem válaszoltál.

2022. nov. 8. 16:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyben azt is megírthatnád te vagy e a 12-es válaszoló?!
2022. nov. 8. 16:48
 20/20 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy mikor, hol és ki nyom fel? Igen, akár egy retardált oldalon, vagy a kocsmában, vagy egy bármilyen noname rendezvényen. Onnantól, hogy aláírod a cégednél a biztonsági részlegen a titoktartást, onnantól elővehetnek. Az, hogy mennyi esély van rá, kit érdekel? Esélyeket kérdeztünk, vagy azt, hogy megtörténhet-e vagy sem? De mondom, a magadfajtáknak 2 croissant kihordása közben nem kell ezektől tartani. A nagyobb munkahelyek komolyabb pozícióinak 90%-ban viszont ezekért simán perelhetnek.

2022. nov. 8. 17:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!