Miért van ilyen rohadt meleg a MÁV vonatokon?
Ez így van felszáll a "kedves" utas nagykabát rajta majd szól hogy fázik nem ezért veszi a jegyet .
Nem veszi le a kabátot, mikor bemelegszik utána mindenkit szid hogy milyen melege van de a kabát még mindég rajta .
#7 Pont fordítva van, de #4-ben már leírtam, hogy mi a kettőben a közös: lehet rajta változtatni. Télen ha fázol, felveszel még egy réteget, probléma megoldva. Ha fűtenek és túl meleg van, le tudod húzni az ablakot, probléma megoldva.
Értem én azt is, hogy ha fázik, akkor ülhetne kabátban, ez is abszolút igaz és ez is ugyanúgy beleillik az én példámba. Csak itt jön elő az, hogy nem vagyunk egyformák, te máshogy szeretnéd, másnak meg így jó és ha nem fűtenének ennyire, kabátban kellene ülni, akkor meg más reklamálna amiatt, hogy nincs fűtés. Talán te magad is, mert sok hozzád hasonló van, akinek tök mindegy mi van, mindenbe beleköt és semmi sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!