Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hó végén trópusi célpontra...

Hó végén trópusi célpontra utazok, ahol elviekben elég egy vékony pulcsi este, így 1 db pulcsit tervezek vinni, abban utazok. Hosszú nadrágok lesznek nálam. Ennyi meleg ruha elég? Kabátot ne is vigyek, reptereken se kell? 1 pulcsi tényleg elég?

Figyelt kérdés

Olyan felelőtlennek érzem. Nem lenne okosabb legalább 2 pulóvert vinni magammal, meg egy dszekit?

25-30 fok lesz reggel-este elvileg, de átszállással utazok, és éjjel-hajnal van a repülőút...

2022. jan. 5. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tropusi celpontra? Ahova en szoktam utazni, 15 fok nappal siman elofordulhat, meg ha 25-35 a gyakoribb...
2022. jan. 5. 12:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Maldív-szigetek, most vannak a legmelegebb hónapok

De nem tudok biztosat nyilatkozni, meg sose voltam Európán kívül

2022. jan. 5. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem értem, hogy mi a kérdés. Kérdező, te igen?
2022. jan. 5. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nő vagy akkor egész testet eltakaró ruhát vigyél. A Maldív-szigetek muszlim ország. Ha az resorton kívül mentek akkor elég komoly baj lehet belőle ha forrónaciban meg trikóban mászkálsz.
2022. jan. 5. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Itthonról normálisan felöltözve mész el.. mármint gondolom nem az az egy pulcsi lesz rajtad.

Attól több meg nem kell.

2022. jan. 5. 16:13
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös, köszönöm! Ilyesmi válaszokat vártam, nem felesleges kommenteket.
2022. jan. 5. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!