Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit gondoltok a hibrid IC-kről?

Mit gondoltok a hibrid IC-kről?

Figyelt kérdés

Kellenek, nem kellenek? Jó, nem jó?

Szerintem jók, mert nem mindenki engedheti meg magának az IC-t ilyen fizetések mellett.

2022. okt. 22. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Hülyeség. Akinek meg nincs pénze IC-re, az ne akarjon azzal menni.
2022. okt. 22. 21:27
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Na igen, csak még mindig van olyan hely ahol nincsen másik vonat. De ez a ritkábbik eset. Sokkal gyakoribb az az eset, hogy valaki időre megy valahová és nem akar két órával előbb menni, csak azért, mert nem engedheti meg magának az IC-t.
2022. okt. 22. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Jó dolog .
2022. okt. 22. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem teljesen abszurd 2-3 órás járatokon 3-4 , szinte kocsinként különböző szolgáltatási szintet kínálni. Pláne úgy, hogy ezek közül a gyorsvonati 2. osztály meg sem üti a 21. században elvárható szintet (pl klimatizálàs, akadálymentesítés hiánya miatt) míg a prémiumként eladott szintben alig van prémiumszolgáltatás (ott meg komolyabb fedélzeti kiszolgálás, csatlakozó állomási szolgáltatások, stb. ) kellenének.
2022. okt. 23. 05:06
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Én a békéscsabai Hibrid IC-kről tudok nyilatkozni.

Ott szerintem abszolút nincs értelme hogy feltesznek egyetlenegy darab IC kocsit (illetve ugye a román vonatokon a nemzetközi kocsik szoktak az IC kocsik lenni).

Simán közlekedhetne full IC-be csak gondolom nincs annyi kocsi.

A sima gyorsvonati rész pedig vállalhatatlan minőségű kocsikból szokott állni. Abszolút nem felel meg a mai kor elvárásainak.

2022. okt. 23. 08:21
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
A magyarországi IC egy vicc, egyetlen, amivel többet nyújt, az az ára, de sem komfortban, sem egyébben meg sem közelíti a IC standardot.
2022. okt. 23. 08:23
 7/7 anonim válasza:

Amikor ezt írom, 2025. Január 5.-e van. A Zalaegerszeg-Budapest viszonylatot rendszeresen teszem meg. Számomra előnyös, hiszen veszek egy diák országbérletet, és ingyen utazok vele. Aki pedig Wifis, konektoros, jobban klimatizált IC kocsival szeretne menni, tud.

Másfelől, félénk személyvonat Pestre nem megy,tehát vasúttal ez az egy alternatíva van.

jan. 5. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!