Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Emberek akik tömegközlekedésse...

Emberek akik tömegközlekedéssel járnak, van jogsitok?

Figyelt kérdés

Megcsináltátok, hasznosnak érzitek hogy van?

Nekem lehetnének lehetőségeim hogy vezessek, de ritkábban és sose igazán fontosak. Járhatnék simán autóval, valóban gyorsabb és kényelmesebb lenne, de elvagyok nélküle, nem hiszem hogy valaha hátrány lesz.

2022. okt. 18. 01:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
7%

En egeszen addig buszoztam ameddig nem lett jogsim, utana mar csak telen jartam busszal mert vettem egy robogot es jo idoben azzal mentem. Kesobb lett autom, akkor mar csak abban az esetben mentem busszal ha tudtam hogy inni fogok es nincs soforom.

Szerintem manapsag csak az buszozik akinek nincs se autoja, se robogoja, vagy az akinek a munkahelye fizeti a berletet.

2022. okt. 18. 02:37
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen marhaságot is rég olvastam, mint az 1-es. Rengeteg embernek van autója, de nem mindig használja azt, különösen akkor, ha csúcsidőben utazik. Én is ilyen vagyok például: ugyan csúcsban is sokszor időt nyernék autóval, marhára nincs kedvem a városi élet-halál harchoz, araszoláshoz, de parkolóhelyet vadászni is gyűlölök. Szóval ha a bérletvásárlásig a Covid óta nem is jutottam el, azért bőven érzek motivációt arra, hogy a saját autó vitathatatlan kényelmét és rugalmasságát feladjam. Ráadásul a következő generációt sem akarom kizárólag autózáshoz szoktatni, szóval lesz, amikor egyfajta példamutatásból fogok inkább buszozni.
2022. okt. 18. 03:46
 3/18 anonim ***** válasza:
8%
Autója csak a kényelmes alanynak van, a többiek bátran vállalják közösség élményét . Röhej némelyeknek egy autó kell hogy bevásároljon .
2022. okt. 18. 05:07
 4/18 anonim ***** válasza:
15%

Miért írna hülyeséget az 1-es? 18 éves koromig a szülővárosomban egyszer ha ültem buszon, akkor is az iskolával vittek valami versenyre és azért. Soha nem szálltunk buszra, vagy autóval mentünk vagy gyalog.

"Röhej némelyeknek egy autó kell hogy bevásároljon."

Jó nagy barom vagy te, erre nem tudok udvariasabbat írni. Te még életedben nem vásároltál autó nélkül.

2022. okt. 18. 05:21
 5/18 anonim ***** válasza:
70%

Komolyan, hogy lehet ilyen baromságot írni, az eszem megáll!

Csak lakj vidéken, ahol alapból muszáj a boltba tömegközlekedéssel menni, mert gyalog 2 óra hossza lenne. És várakozz télen a buszmegállóban, ahova 20 perccel hamarabb ki kell menni a boltból, mert a rohadék busz mindig összevissza jár. Fagyjon ki a veséd. És rájössz, miért jó autóval vásárolni. Nem mindenki pesten lakik, ahol 3 méterenként van egy bolt és 20 másodpercenként jön egy busz. anyád.

2022. okt. 18. 05:24
 6/18 anonim ***** válasza:
63%

4,5-ős jó fogyasztok vagytok ! Nektek való, a 500-ft benzin, 700-ft kenyér még azt megveszitek .

Vidéken élek, és azt eszem amit a kert terem és aminek lába vagy szárnya vagy uszonya van .

Biciglivel és vonattal járok dolgozni .

2022. okt. 18. 06:14
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan helyre megyék ahol nincs parkolóhely biztos hogy tömegközlekedéssel megyek.

Ha olyan helyre megyek amit nehéz tömegközlekedéss megközelíteni akkor kocsival megyek.

Sok helyre gyorsabban eljutok busszal mint kocsival, igyekszem mérlegelni.

Kb ez a szisztéma.

2022. okt. 18. 06:26
 8/18 Isti22 ***** válasza:
100%

Nincs jogsim, budapestiként nem is hiányzik.

Feleségemnek van, de nincs pénzünk autóra, lassan tömegközlekedésre sem. Amióta itthonról dolgozom, gyalogtávon belül igyekszünk megoldani mindent, kb. hetente veszünk egy-egy jegyet, amivel bemegyünk a belvárosba.

Olyankor jó lenne az autó, amikor kirándulunk, amúgy nem korlátoz a hiánya a mindennapi életben.

2022. okt. 18. 06:50
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Van jogsim és autóval vagy jó időben bringával járok dolgozni.

Sajnos nálunk a tömegközlekedés nem választható opció. Reggel az első busszal nem érnék be kezdésre, délután pedig 25 perc gyaloglás után másfél órát kellene várnom, hogy félóra buszozás után hazaérjek.

Én örülnék a legjobban, ha nem kellene autóval járnom munkába.

2022. okt. 18. 07:06
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Van jogsim, de autónk jelenleg nincs, és a közeljövőben valószínűleg nem is lesz.

Pesten belül + agglomerációban tökéletesen megvagyok a tömegközlekedéssel is, illetve vidéki nagyvárosokban is.

De nyílván hogy ha egy kis faluból kéne ingáznom ahova napi 2 pár busz téved be, akkor nem lenne opció az autó hiánya.

2022. okt. 18. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!