Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV mobilappban miért nem...

A MÁV mobilappban miért nem lehet képernyőképet készíteni?

Figyelt kérdés

Ha gyenge a mobilnet akkor a jegyvizsgálónak sokat kell várnia mire be tudom mutatni.

Ha van egy bérletem meg pl 2 jegyem akkor kényelmetlen kilépkedni meg belépkedni hogy bemutassam mindet.

Plusz munkahelyi költségtérítéshez így az asztalra tett telefonomat kell lefotózgatnom egy másik telefonnal, hogy le tudjam adni a bérlet képét. 😂😂

Ez miért jó? Miért nem enged az app csinálni egy screenshotot?

Szlovákiában voltunk nemrég, ott emailben küldték a digitális vonatjegyet egy pdf fájlban, teljesen jól működött.

Ez miért nem megfelelő módszer idehaza?

2022. okt. 13. 11:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, a MÁV applikáción keresztül már lehetőség van megváltani

a START Európa típusú nemzetközi vonatjegyeket,

HÉV jegyeket Budapest közigazgatási határán kívül,

illetve egyes vidéki városok helyi közlekedésében felhasználható napijegyeket, bérleteket.

Újdonság, hogy a belföldi vasúti jegyeket és egyes nemzetközi jegyeket a visszaigazoló e-mail mellékleteként PDF formátumban is megküldjük. A PDF jegyet ellenőrzéskor elektronikusan, arra alkalmas készülék képernyőjén, vagy A/4-es papírra kinyomtatva lehet bemutatni. A PDF jegyet e-mailben tovább küldheti annak, aki a jeggyel utazni fog.

2022. okt. 13. 12:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Tessék, kérdező, ha nem vagy képes elhinni, itt egy képernyőkép az egyik korábbi jegyemről, amit KÜLDTEK E-MAILBEN!

[link]

2022. okt. 13. 12:14
 13/18 A kérdező kommentje:

Nekem ilyet nem küldtek hó elején, az biztos.

2022. okt. 13. 12:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van #12-nek, tényleg küldenek emailben letölthető pdfet a jegyről. Te is fogsz kapni, ha megvetted a jegyet.
2022. okt. 13. 12:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Erről én se tudtam, de megnéztem, és tényleg megvannak e-mailben is a jegyek.
2022. okt. 13. 13:01
 16/18 A kérdező kommentje:

Megnéztem az egy hete vett bérletem emailjét.

1. Csatolmány: számla

2. Csatolmány: kód nélküli jegykép, rajta a felirattal hogy utazásra nem jogosít

2022. okt. 13. 13:38
 17/18 anonim ***** válasza:
81%
Ha gyenge a mobilnet, kapcsold ki, offline be fog tölteni másodpercek alatt, mert nem próbálná az egészet betölteni.
2022. okt. 13. 20:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A bérletet nem lehet pdfben letölteni, csak a jegyet!

[link]

2022. okt. 13. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!