Hogyan vagy mivel lehet képernyőképeket készíteni más telefonjáról az ő tudta nélkül?
'A telefonom semmilyen alkalmazás nincs telepítve.' - dehogynincs, csak te nem talalod.
Amugy konkretan buncselekmeny amit csinal.
Ez milyen alkalmazás lehet?
Én eddig valami hangfelvevőre gyanakodtam, de lehet ilyen van az én készülékemen is.
A rendőrség le tudja nyomozni, ha beviszem a telefont?
#2 Kinevetnek
Nem létezik olyan alkalmazás ahová beírják a telefonszámod és látja a képernyődet.... Elbaszott világ is lenne.
Szülői felügyelet app van a telefonodon, beállításokba bemész, rányomsz a keresésre (Vagy megkeresed, Tárhely menüben van általában) és gyári visszaállítás. Ha nem rootolt a telefon és a felügyelő app sem kapott root jogot akkor ezután nem tud többet megfigyelni.
Én viszont inkább azon gondolkodnék el, hogy milyen elbaszott kapcsolatod van a férjeddel.
Első körben ott hagyod azt a pasit a francba. Mert nem elég hogy lekövet, még hazudik is.
Utánna meg a képeket, telefonszámokat, stb kimásolod valahova, s csinálod amit az 5-ös írt.
Titkolózás, fura tevékenységek részéről és részedről is...
Hagyjátok egymást. Ez nem párkapcsolat.
Alapon pedig, ha valami érdekel, nem gaykorizok, hanem megkérdezem az illetőtől.
Kommunikáció. Bizalom stb.
Hát bacca meg, ha olyan lenne a kapcsolatom, hogy gyakorizni kellene. Az akkor nem kapcsolat, ha nem tehetek fel kérdést.
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!