Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan vagy mivel lehet...

Hogyan vagy mivel lehet képernyőképeket készíteni más telefonjáról az ő tudta nélkül?

Figyelt kérdés
Férjem valahogy megszerzi a képeket a képernyőmről de fogalmam sincs hogyan. A telefonom semmilyen alkalmazás nincs telepítve. Annyit elárult, hogy a telefonszám szükséges meg pár adat a telefonról.

2022. szept. 18. 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

'A telefonom semmilyen alkalmazás nincs telepítve.' - dehogynincs, csak te nem talalod.

Amugy konkretan buncselekmeny amit csinal.

2022. szept. 18. 15:50
 2/8 anonim válasza:

Ez milyen alkalmazás lehet?

Én eddig valami hangfelvevőre gyanakodtam, de lehet ilyen van az én készülékemen is.

A rendőrség le tudja nyomozni, ha beviszem a telefont?

2022. szept. 18. 15:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Annyit vettem észre, hogy a sync managernek lett engedély adva.
2022. szept. 18. 15:58
 4/8 A kérdező kommentje:
valószinűleg valahogy összevannak kapcsolva a készülékek mert az enyém nem kell hogy nála legyen küldi a képeket...
2022. szept. 18. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#2 Kinevetnek

Nem létezik olyan alkalmazás ahová beírják a telefonszámod és látja a képernyődet.... Elbaszott világ is lenne.

Szülői felügyelet app van a telefonodon, beállításokba bemész, rányomsz a keresésre (Vagy megkeresed, Tárhely menüben van általában) és gyári visszaállítás. Ha nem rootolt a telefon és a felügyelő app sem kapott root jogot akkor ezután nem tud többet megfigyelni.

Én viszont inkább azon gondolkodnék el, hogy milyen elbaszott kapcsolatod van a férjeddel.

2022. szept. 18. 16:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Első körben ott hagyod azt a pasit a francba. Mert nem elég hogy lekövet, még hazudik is.

Utánna meg a képeket, telefonszámokat, stb kimásolod valahova, s csinálod amit az 5-ös írt.

2022. szept. 18. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Titkolózás, fura tevékenységek részéről és részedről is...

Hagyjátok egymást. Ez nem párkapcsolat.

Alapon pedig, ha valami érdekel, nem gaykorizok, hanem megkérdezem az illetőtől.

Kommunikáció. Bizalom stb.

2022. okt. 26. 12:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát bacca meg, ha olyan lenne a kapcsolatom, hogy gyakorizni kellene. Az akkor nem kapcsolat, ha nem tehetek fel kérdést.

:-D

2022. okt. 26. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!