Kaptatok már fenyegetőüzeneteket e-mailben? Ha nem utalok át 2 napon belül összeget, nyilvánosságra hoz rólam képernyőképeket, amelyeket lementett.
Figyelt kérdés
Trójai falót telepített a készülékem operációs rendszerébe.2022. júl. 16. 10:09
1/14 anonim válasza:
Sokan kapnak ilyet mostanában. Kamu próbálkozás. Törölni kell és kész.
2/14 Koplárovics Béci válasza:
Nem telepített senki semmit sehova. Vett valaki egy email adatbázist, kiküld pl egymillió kamuemailt, és ha csak páran berezelnek és fizetnek, akkor már megérte. Nyuogdtan töröld az emailt. Visszaírni felesleges, nem az küldte, akit feladónak látsz.
3/14 A kérdező kommentje:
Semmiképpen nem utalnék pénzt.
2022. júl. 16. 10:24
4/14 anonim válasza:
Persze, mindenki kapott a családban. Természetesen töröltük és kész. Ami engem illet, jókat r*högök rajta, az én laptopomon pl. nincs is kamera:D (mint ahogy felnőtt oldalakat sem látogatunk)
5/14 anonim válasza:
Én is kaptam, az elhunyt szüleim is. Töröld a picskuba.
6/14 anonim válasza:
gmailre valahogy sose érkeznek meg ezek, vagy csak nekem van túl nagy szerencsém :D
7/14 anonim válasza:
Ne törődj vele, töröld. Viszont ragaszd le a kamerát.
8/14 A kérdező kommentje:
Miért ragasszam le?
2022. júl. 16. 14:17
9/14 anonim válasza:
Mert valóban léteznek olyan támadások, hogy távolról bekapcsolják és megfigyelnek. De ahogy gondolod, én leragasztom. A legújabb munkahelyi laptopomon már van egy beépített kis tolóajtó, amit a kamera elé lehet húzni.
10/14 A kérdező kommentje:
Uhhh, nem mintha lenne takargatnivalóm, de jó tudni. Köszönöm.
2022. júl. 16. 15:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!