Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kaptatok már fenyegetőüzenetek...

Kaptatok már fenyegetőüzeneteket e-mailben? Ha nem utalok át 2 napon belül összeget, nyilvánosságra hoz rólam képernyőképeket, amelyeket lementett.

Figyelt kérdés
Trójai falót telepített a készülékem operációs rendszerébe.

2022. júl. 16. 10:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az előző laptopomon a kamera mellett volt egy kis LED, ami jelezte, ha a kamera aktív. Egyébként meg mivel nem használom a kamerát egyáltalán, le van tiltva az illesztőprogramja az eszközkezelőben. Így semmilyen program nem "látja", hogy van kamerám.
2022. júl. 16. 19:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Ja, és én sem kaptam még ilyen üzeneteket.

Bár ha kapnék is, jót nevetnék, hogy "intim fotók" ugyanis én sosem csinálok intim fotókat.

2022. júl. 16. 19:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Én egyszer az azóta törölt Gmail fiókomra kaptam valami kriptovaluta osztásos linket. Meg kaptam már az Eontól is fizetési felszólítást (pedig Démász területen lakom).

De bővebben ha érdekelnek az átverős e-mailek, akkor olvasd el ezeket:

[link]

[link]

[link]

2022. aug. 16. 17:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Még esetleg javasolni tudnám, hogy válts valamilyen, a Gmailnál értelmesebb e-mail szolgáltatóra, pl. Protonmail, Tutanota, vagy Mailfence.
2022. aug. 16. 17:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!