2/10 anonim válasza:
Gyenge a kép minősége kinagyítva, de szerintem a gumit pumpálja.
5/10 anonim válasza:
A becsapódó villám az 1.21GW energiát közvetlenül a kerekekhez juttatja, így a busz el tudja érni a 88 MPH-t
6/10 anonim válasza:
Pumpa lesz. Menet közben is tudja állítan a légnyomást mint a tereprali vagy a katonai autóknál.
7/10 A kérdező kommentje:
Tényleg az lehet, most látom, hogy egy kis cső megy a gumi szelepe felé.
Köszönöm a válaszokat.
2022. okt. 9. 18:00
8/10 anonim válasza:
#1: földelés??? A gumin keresztül?
A földelést egy lánccal szokták megoldani a szerelvény alján, pont azért, mert a gumi szigetel + még sztatikusan tölthet is menet közben.
Szerintem is nyomásszabályzó lesz.
9/10 anonim válasza:
Központi guminyomás-szabályzó. Igény szerint menet közben, a vezetőfülkéből is állítható a gumik nyomása. A földelés másképp néz ki.
Turistabuszon nem láttam még, inkább terepjáró járműveken hasznos, mert a turistabusz általában kiépített úton halad. De biztos van olyan felhasználási terület, ahol szükség van rá.
10/10 anonim válasza:
#9: turistabuszon inkább az lehet a magyarázat, hogy egy sima defekt miatt ne kelljen megállni. Elég sok turistaparadicsom megközelítése olyan helyeken keresztül történik, ahol nagyon nem ajánlott megállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!