Vonaton miért nincsennek dohányzásra kijelölt helyek? Még a sörért is szólnak.
Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 15:58
21/22 anonim válasza:
Azért nincsen mert nem éri meg üzemeltetni ezeket. Valszeg te sem akarnál olyan kocsiban lenni az út teljes hossza alatt ahol dohányoznak, tehát minden kocsiban kéne ilyen helynek lennie ami meg a nem dohányzók miatt lenne problémás. Arról nem beszélve hogy a legtöbb ember nem fizetne többet azért hogy dohányozzon.
Amúgy meg 2 órás vonatutat csak kibírja valaki dohányozás nélkül
22/22 anonim válasza:
Én dohányosként is undorítónak tartottam az ott tartózkodást, ha nagyon nem bírtam, akkor arra az egy cigire ültem csak be ilyen kocsiba, és ezzel nagyon sokan így voltak. Na meg ugye jött a tiltás 2012-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!