Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha az M3-as metrópótlóról a...

Ha az M3-as metrópótlóról a Deák téren átszállok az M2-es metróra akkor utazhatok végig egy sima 350 Ft-os vonaljeggyel?

Figyelt kérdés
Mert ugye ha nem metrópótló közlekedne, hanem a normál metró, akkor a Deák téren nem kéne új jegyet lyukasztanom.

2022. okt. 5. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem àtszállójegy 510ft
2022. okt. 5. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Elég a vonaljegy, ilyen esetben átszálláskor a másik végét kell érvényesíteni.
2022. okt. 5. 13:59
 3/7 A kérdező kommentje:
És ha digitális mobiljegyet használok?
2022. okt. 5. 14:04
 4/7 eddiboy ***** válasza:
100%
Akkor is érvényes, csak azt nem tudod újra kezelni, de az ellenőr látja, hol és mikor kezelted.
2022. okt. 6. 06:54
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
A digitális jegynél van egy kód újraolvasása opció. Bár nekem metróról a pótlóbuszra először hibát írt ki, jeleztem, úgyhogy remélhetőleg azóta megcsinálták, ritkán használom a klasszikus vonaljegyet, a 30 perces jobb opció nekem.
2022. okt. 6. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Érvényes. Direkt megkérdeztem amikor ritkább utaim miatt gyűjtőjegyem volt, mondta Kőbányán az ellenőr, hogy használható bármilyen metró/metrópótló átszállásra, ha nagyon tutira akarok menni, lyukasszam a másik oldalát, de nem lehet belőle baj.
2022. okt. 6. 16:36
 7/7 NTBS ***** válasza:
100%
Érvényes.
2022. nov. 2. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!