Akik nem naponta, munkába járásra utaznak vonattal, melyik vonatot szeretik jobban? A régi, elavult majdnem nosztalgia (p. Vác-Balassagyarmat) vonatot, vagy a modernet?
Naponta ingázok kiss-szel/flirttel munkába. Viszont amikor hétvégén kirándulni megyek, akkor utazok régi szerelvényekkel is.
Azért a kiss/flirt jóval komfortosabb, de így egyszer-egyszer jó buli a Bz-zés, kb. mint egy retrójárat.
Nem utazom gyakran vonattal (sajnos nincs rá lehetőségem a hétköznapi életben).
Szeretek régebbi vonatokkal is utazni, megvan a hangulata, sőt, életem legkényelmesebb utazása (ülése) meglepő módon a ‘Hugyos’ BHV-n volt, de ettől függetlenül ezzel összehasonlíthatatlan egy új IC-kocsi, vagy éppen a FLIRT, de főleg a KISS utazási komfortban.
Különösen az olyan élmények után, mint ami a ‘Hugyos’ BHV után ért: tetőtől talpig “vonatszagú” lettem, ami kb. 5 perc intenzív, tusfürdővel való dörzsölés után hagyott csak el.
Én is alapvetően a régi vonatok hangulatát kedvelem, nekem fontos extra a lehúzható ablak, legalább tavasztól őszig imádom onnan figyelni az elsuhanó tájat. Persze örülök a fejlesztéseknek, ha azok tényleg működnek és valóban van hideg sör a bisztróban vagy tényleg működik a légkondi az IC minőségű kocsikban.
És mindezzel együtt a Flirt, Kiss beszerzéseket nagyon jó dolognak tartom és más kérdés, hogy nem csak ott futtatják e vonatokat, ahová igazán valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!