Ebbe most csak belekell törődnöm?
10 - "Egyszer szerintem belefér." Nem fér bele.
Be lehet jelenteni, hogy nem működött a lyukasztó -Járat, időpont, és az ellenőrök nem ellenőrizték. -visszaélés történt - ott helyben nem kellett volna hagyni, és azonnal bejelenteni - vásárlók könyve stb. Persze tudom, ott helyben nem jut minden eszébe az embernek.
Ez ilyen. Tanulópénz.
Egy ideális társadalomban, ez simán beleférne. Az a baj, hogy odahaza minden második ember "nem vette észre", hogy nem kezelte le a jegyét.
Valahogy a te esetedben is nehezen hiszem el, hogy annyira fáradt voltál, hogy
- se az nem tűnt fel, hogy nem adott ki hangot a gép.
- se az, hogy nem történt semmi a jeggyel.
Ha ennyire zombi voltál, akkor még szerencséd van, hogy ennyivel megúsztad és nem zsebeltek ki / nem ütött el egy autó.
Nem kell megmagyarázni. Az utazási feltételek nyilvánosak. Ráutaló magatartással (felszálltál a járműre) te egy szerződést kötöttél a szolgáltatóval. A szerződés rád eső részét nem teljesítetted, nem volt jegyed. Így az ASZF-ben rögzített feltételeknek megfeleő összegű pótdíjat kell fizetned. A történet ennyi.
Az hogy miért, nem volt pénzed vagy fáradt voltál, részeg voltál, feledékeny voltál, teljesen mindegy, a szerződésszegés tényén nem változtat. Mondjuk nem egészen értem, hogy akarsz majd az élet igazi nehézségeivel szembenézni, ha a tömgközlekedés használata, és az hogy egyszer hibáztál, ilyen szintű picsogó drámázást vált ki belőled,
Az a picsogó dráma, hogy nem vagy képes elfogadni, hogy nem olyan választ kaptál, mint amilyet elképzeltél. És folyamatosan vergődsz azért, mert nem a tiéd lett az utolsó szó.
Nem próbáltam kötekedni, tényeket közöltem.
Az egész itt zajlott kommunikációt olvastam, és ez már a harmadik válaszom ebben a témában. Arról szól a téma, hogy hibáztál, és ennek a következményeit nem vagy képes felnőtt módra elhordozni, hanem ki akarod magyarázni, hogy te nem is vagy hibás, csak áldozat, és túl magas a pódtíj, stb, stb És mindenki hülye, aki ezt bele meri a képedbe mondani.
Nőj fel. AMi történt az semmi, nulla, nem ügy. Mit fogsz csinálni ha valódi nehézségid lesznek? Öngyi leszel, csak előtte telepicsogod a fájdalmaddal a fél internetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!