Melyik a kedvenc, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyén keresztülhaladó vasútvonalad?
Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 13:17
A kérdező szavazást indított:
100
100c
109
110
111
113
114
115
116
14 szavazat
1/12 anonim válasza:
#1: Egy megye sem maradhat ki, az már diszkrimináció lenne :)
2/12 anonim válasza:
Egyiket sem szeretem sem ebben a megyében, sem máshol, sem sehol a nagyvilágban. Én téged szeretlek csak kérdező.
3/12 anonim válasza:
Amelyik Szabolcs megye 2 legtávolabbi buszmegállója közt található :D
4/12 anonim válasza:
Amelyik Szabolcs megye 2 legtávolabbi buszmegállója közt található, átszállási lehetőséggel Alaszkába, ajándék kesztyűvel, sapkával, sállal.
5/12 anonim válasza:
Amelyik páros számú sínen halad.
6/12 anonim válasza:
Mesés tájakon halad a 100-as vonal, nagyon szeretem.
8/12 anonim válasza:
Annyira élvezem a vonatozást, hogy egyikről a másikra szállok át ebben a varázslatos, hegyekkel és csillogó vizű tavakkal bőségesen megáldott országrészben.
10/12 anonim válasza:
Mivel a 112-esen van Görénypuszta, az a kedvencem. (Nem tudom miért nem írtad a listába, tudomásom szerint használható állapotban van , néhány éve utaztam is rajta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!