Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Havi és 30 napos bérlet mi a...

Havi és 30 napos bérlet mi a különbség?

Figyelt kérdés
Melyiket kell venni?

2022. szept. 1. 19:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Nyugodtan leírhatta volna a hármas után is.

2022. szept. 2. 14:11
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

A 30 napos bérletet bármikor meg tudod venni a hónap közben és onnantól kezdve 30 napig érvényes.

A havi bérlet, meg az adott hónapra érvényes általában a következő hónap 5-éig.

Ha most pl szeptember 3-a van, akkor lényegében mindegy melyiket veszed. A szeptemberi havi bérlettel jobban jársz, mert az október 5-éig érvényes lesz. Ha 30 napos bérletet veszel, az csak október 3-ig. De ha októberben is fogsz utazni, veszel következő havit is, akkor lényegében mindegy.

Akkor éri meg a 30 napos, ha mondjuk a hónap közepe, vagy vége van. Akkor a 30 napos a következő hónap közepéig vagy végéig érvényes. A havi bérleted nagy része meg elveszne, hiszen csak egy-két hétig lesz érvényes.

Én 7-28 éves korom között végig tömegközlekedtem, így nekem ez evidens. De aki nem tömegközlekedett még, nem biztos, hogy magától értetődő.

2022. szept. 3. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!