Havi és 30 napos bérlet mi a különbség?
Atyaég
A havi bérlet az adott hónapban érvényes
Pl: egy augusztus havi bérlet augusztus elsejétől érvényes következő hónap 5.-éig
A 30 napos bérlet 30 napig érvényes
Akkor érdemes a 30 napos bérletet venni ha hónap közben vezsed, mert akkor nem vezstesz napot a hónapváltáskor
Pl: ha 15 .dikén vezsed akkor az 15 dikétől 30 napig érvényes
vágod?
A havi bérlet adott hónap első napjától a következő hónap 5. napjáig érvényes.
A 30 napos bérlet a hónap bármelyik napjától lehet érvényes, a megadott N. naptól a következő hónap N-1. napjáig érvényes, vagyis például a szeptember 20-ától érvényes 30 napos bérlet október 19-éig érvényes. (Ez annyit jelent, hogy a 30 napos hónaptól érvényes bérlet 30 napig, a 31 napos hónaptól érvényes bérlet 31 napig, a februártól érvényes bérlet 28/29 napig érvényes).
Mindkettőnek lehet létjogosultsága, ha havi bérletet veszel folyamatosan, akkor van egy kis átfedés (mondhatni 5 nap haladék a következő bérlet megvételére), de a 30 naposat is ki lehet használni, ha mondjuk úgy jön ki a szabadság.
Azért pontoztam le 1-est is és 3-ast is, mert egymásnak ellentmondó választ adtak, és egyikük se jelezte, hogy a másik rosszat írt.
#9: Tehát a pontos válasz megadása mellett le kell írni azt is, hogy a másik miben hibázik, értem...
Szóval hiába adtam meg pontos választ, szerinted nem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!