Havi és 30 napos bérlet mi a különbség?
Mellesleg az elsőben is csak egy kis pontatlanság volt (a 30 napos bérlet lehet 28, 29 és 31 napos is, attól függ, milyen hónapra esik az érvényesség kezdete), emiatt az apróság miatt szerintem felesleges és túlzó mindkét választ lepontozni.
Ezzel szemben te semmit nem tettél hozzá a kérdés tisztázásához.
Kibírjátok.
Mint láthatod a pipámon, nálam az a természetes, hogy lepontoznak, mégse nyafogok nektek.
A BKK-nál nincs is olyan nevű bérlet, hogy "30 napos bérlet" (na de miért is kéne egyből Budapestre gondolni?), ez és a két különböző bérlettípus együttese már elég támasz arra, hogy egy ehhez értő rájöjjön, hogy nem a BKK-ról van szó ésválaszolni tudjon a kérdésre.
Az első stílusa olyan, amilyen, de attól még szinte teljesen pontos választ adott a kérdésre, sőt a két bérlettípus közötti leglényegesebb különbségre teljes mértékben rávilágított.
Az meg, hogy téged lepontoznak, valószínűleg a válaszaid haszontalansága miatt van. Nem kell mindenhez hozzászólnod, amihez nem értesz, én sem válaszolok pl. a fogyókúrás kérdésekhez.
Akkor illene végre 14-esbe is belekötnöd. Az nem járja, hogy engem leszólsz, mert lepontozlak, de őt nem szólod le még a pökhendisége és butasága ellenére sem.
Miért kérdeznék rá valamire, ami abszolút nem érdekel? Ti vagytok a válaszolók, nektek kell a kérdezőt eligazítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!