Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A buszcégeknél melyik műszak...

A buszcégeknél melyik műszak fizet a legjobban?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az éjszakai. Ugye marad a délelőtti, délutáni és a két részes (csúcsidőben ugye). Na ennek a három műszaknak a legjobb fizetés szerinti sorrendjét érdekelne. Mi vesz rá valakit arra, hogy két részest vállaljon? Oda az egész napja, pár órája van a kettő "részműszakja* között. Az fizet a legjobban az éjszakai után? És egyébként tényleg ilyen rossz a két részes, mint ahogy én gondolom?
2022. aug. 28. 00:05
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Az éjszakai.
2022. aug. 28. 08:17
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Az érdekli, hogy az éjszakai után melyik a legtöbb...
2022. aug. 28. 08:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Két részesben az a jó, hogy a hétvégéid fix szabadok, garázsban kezdesz-végzel, tehát járhatsz gond nélkül autóval.

Fizetésben egyébként visszafele a sorrend. Két részes, délután, délelőtt. Alapvetően. Mivel van délutánosoknak hétvége is, az meg tudja dobni, és kereshet többet mint a két részes.

2022. aug. 28. 08:46
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

"Az érdekli, hogy az éjszakai után melyik a legtöbb..."

Nem ezt kérdezte.

2022. aug. 28. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

"A buszcégeknél melyik műszak fizet a legjobban?

Tudom, hogy az éjszakai. Na ennek a három műszaknak a legjobb fizetés szerinti sorrendjét érdekelne."

Tehát nem az volt a kérdés, amire az 1es válaszolt....

2022. aug. 28. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Du. 6 és 10 között plusz 30%. Éjszakában este 6-tól is már jár a műszakpótlék.
2022. aug. 28. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a BKV-ról tudok nyilatkozni, 14:00 és 22:00 között 20%, 22:00 és 6:00 között 50% a műszakpótlék (ha így hívják).

Egy délelőttös tehát maximum 3 órán keresztül kap éjszakai pótlékot és legjobb esetben is 1 órán keresztül délutánit (persze egy napon nem fér bele mindkettő), míg egy délutános 6-8 órán keresztül kap délutános pótlékot, míg 0-3 órán keresztül éjszakai pótlékot. Aki kétrészes, az 1-2 órán keresztül kap éjszakás pótlékot (reggel), 3-4 órán keresztül pedig délutánosat. Persze műszakfüggő, van délelőttös műszak 3:00 és 13:00, meg 5:30 és 15:00 között is. Délutános ugyanez: 12:00 és 21:00, meg 14:00 és 01:00 között is lehet, szóval ennek függvényében változhat, de alapvetően a délutánosok kapják a legtöbbet.

2022. aug. 28. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!