A MÁV sztrájk egész pontosan mit takar?
semmit nem lehet tudni.
Én annak idején átétem olyan sztrájkot amikor reggel és este 1-1- vonat ment csak.
Jah aztán az okszkáros sofőr meg megerőszakol... Te is csak addig fogsz oszkározni amig nagyon rá nem b..ol.
Kérdező te meg ne parázz, korántsen biztos, hogy lesz is tényleges sztrájk! A legtöbb esetben meg szoktak állapodni.
Egyébként miért baj a sztrájk? Nem csak a vasutasoké, hanem a tanároké, vagy báemlyik cég dolgozóinak sztrájkja? Beleverte a kormánymédia a magyarokba, hogy a sztrájk tilos, nem jó, utáljátok. Egy hülye, bamba, balga nép a mienk. Nem tudunk kiállni magunkért. Bezzeg a franciák ha nem tetszik nekik valami, akkor sztrájkolnak, meg még fel is gyújtanak 100-200 kocsit rendőröstől. A svájciak is szoktak sztrájkkolni pedig azok annyit keresnek, hogy le sem lehet írni. Normális országban, demokráciában ez így működik. És nem köpködni kéne, hogy valaki sztrájkol, hanem melléállni. Vagy ezek szerint mindenkinek k. jó ebben az országban, mindenki jól keres, bőven ki tudja fizetni a rezsit és még félre is tud tenni, tényleg csak a tanárok és a mozdonyvezetők keresnek rosszul? :DDDD
Maximálisan igazad van és nem a sztrájk, mint olyan zavar, inkább a rossz időzítés úgymond, hogy eddig semmi nem volt, csak akkor, amikor engem is érint. Mondjuk ki, a saját önző önös érdekem nézem jelenleg. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!