Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A V43-as sorozat tud szinkronb...

A V43-as sorozat tud szinkronban közlekedni?

Figyelt kérdés
A V63-asok közül ha jól tudom 2 mozdony volt rá képes de abból már az egyik selejt rég óta, de azokat soha nem használták szinkronban, csak tesztekben. Vannak olyan V43-asok amelyek képesek szinkronban közlekedni?

#mozdony #szinkronüzem
2022. júl. 27. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ebben a videó 4. percében is lehet látni két Szilit, ahogy csatoltan mennek:

[link]

2022. júl. 27. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

GySEV-nél rendszeresen tehervonatoztak szinrkton szilikózissal. A MÁV-Trakciónál is volt annak idején répafordában. Szerették a kollégák, jó tempót lehet tolni velük.

A 3000 sor. sziliknél is volt szó arról, hogy megcsinálják, a ZWS miatt könnyen megoldható lett volna, de aztán elmaradt, nem volt rá igény.

2022. júl. 27. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Nos, bonyolultabb a helyzet. Gyakorlatban a 0 széria gépein volt erre lehetőség, a többin nem, később több gépet mégis átalakítottak de elsősorban ingavonati üzemre, nem szinkron volt a fő cél, viszont késpbb ezeket is elszerelték, illetve a elgtöbb gépről a csatlakozófej is lekerült. A magasabb pályaszámú gépeken meghagyták de sok esetben sa vezetékezés már ott sincs bennük.
2022. júl. 27. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is írták 1000-es ahol van rá vezeték ott működik még, gyárilag max 2 egységig tudnak szinkron üzemben menni. A 3000-esek is mind tudnak szinkronozni. Technikailag a teljesítmény különbség miatt sok értelme nem lenne, de szerintem a ZWS miatt a traxxokal, taurusokkal is mehetne. (de csak papíron). A 2000-ről lövésem sincs, soha nem láttam vagy halottam ilyen, de szerintem mivel ugyan az a vezérlésük mennie kellene.
2022. júl. 29. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!