BKV-n a 10 db-os gyűjtőjegyet több ember is használhatja?
Köszi
Csak mert Debrecenbe egy tömbbem van (nem külön 10db jegy) amiből kitépni se szabad és sorba kell haladni ott csak 1 ember tudja használni.
Igen, használhatja.
A debreceni, tömbös módszert ismerem én is, szerintem hülyeség.
A jegyszelvények (a gyűjtőjegyben lévő jegyek) egyenként is használhatók. Igazából Budapesten olyan a gyűjtőjegy, mint ha egyszerre vennél 10 sima vonaljegyet "akciósan", mennyiségi kedvezménnyel.
Arra figyelj, hogy ha automatából veszed, akkor az a 10 jegy mellett nyomtat egy "címlapot" is (összesen 11 papírcsíkot kapsz), ami nem használható utazásra! Mivel ugyanolyan papírra készül és azonos méretű, összetévesztheted a jeggyel, így érdemes azt rögtön kidobni.
8-as de rohadt drága ott a tömegközlekedés. Diák bérlet 4000Ft?
Ott vagyok egyetemista hat meg kell venni de itthon ahol lakom Székesfehérváron most 280 Ft egy diákbérlet mert levitték egy vonaljegy árára.
De a debreceni 4000 Ft vicc, Pesten olcsóbb a diákbérlet
Igen, gyakorlatilag 10 vonaljegyet kapsz 8 és fél vonaljegy áráért.
Kb. 15 éve törölték el, hogy egyben kell tartani a tömböt, de előtte is használhatta több ember együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!