Vonaton ha egy ember "beköltözött" a wc-be, kalauznak szólhatok és fog intézkedni?
Egyetemről vonatozok haza vidékre, hosszú az út, el akartam menni wc-re. Bőrönddel vagyok, megkértem a velem szemben lévőt hogy addig figyeljen már rá legyen szíves. Igen ám, csak észrevettem, hogy nincs papír így visszamentem a helyemre hogy hozzak a bőröndömből wc papírt. Mikor meglátta egy ilyen rossz arcú fazon (tudjátok ilyen nem napon barnult) hogy közeledek gyorsan bement előttem és nem jön ki már negyed órája. Valószínű nincs jegye. Kopogtam hogy be kéne mennem de nem válaszolt, de hallom hogy bent mocorog.
Kalauznak ha szólok ő tud intézkedni? Vagy nem fogja érdekelni? El kéne mennem vécére. (N)
Miért nem mész a másik wcbe?
Több is van a vonaton, amíg kiírtad a kérdést már megjártad volna.
Ja a kérdésre nem válaszoltam :D
Szóval igen, szólj a kallernak. Nem tudod hasznlni a szolgáltatást amiért fizettél. Ráadásul ingyen utazik a makákó a wc-ben.
Én többször láttam már ilyent hogy a kaller kiszedte a wc-ből a bliccelőt. A durva az, hogy a legtöbb esetben a kallerek vannak olyan normálisak hogy ha odamész hozzá normálisa, elregéled, hogy egy filléred sincs jegyre és csak 1-2-3 megállót kéne menned akkor még fel is engednek jegy nélkül. Aki viszont elbújik azt kegyetlenül le szokták pakolni a vonatról.
A Flirt zárt, csak 1 budi van sajnos.
Igen, én szólnék, pláne mert biztosan lóg a cibbancs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!