Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Titeket mi idegesít fel...

Titeket mi idegesít fel legjobban a budapesti tömegközlekedés során?

Figyelt kérdés
Írjatok le mindent, ami csak kicsit is idegesít. Nagyon kíváncsi vagyok.

2022. júl. 10. 18:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
28%

Az, hogy leselejtezték az Ikarus 260, 280, 405, 412, 415, 435 buszokat, és már csak a Volvo, Mercedes Citaro, és egyéb nyugati fos szarok járnak :(((

Sosem lesz már olyan a BKV járműállomány, mint régen.

2022. júl. 10. 18:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Az Ikarus 260 és 280 nekem is hiányzik. A belső térkialakítása sokkal jobb volt. És több nyitható ablak is volt rajtuk.

Nyitóra:

Engem azok az utasok, akik megállnak az ajtóban és nem engedik felszállni a lejjebb levőket.

2022. júl. 10. 20:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
#2 Az se semmi, amikor vki leszáll és ottmarad. Vagy rálépsz, vagy nem tudsz leszállni.
2022. júl. 10. 20:05
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az átszállásnál elmegy az orrom előtt a busz és várhatok 10-20 percet a következőre. Így a kb. 30 perces utazásom 40-50 percre duzzad.

Amikor "A' és "B" busz is ugyanabból a megállóból indul, és aki a közös szakaszon utazik mind felcsődül az "A" buszra, és emiatt nem fér fel az, akinek csak az "A" busz lenne jó.

2022. júl. 10. 20:48
 5/17 anonim ***** válasza:
95%

Az ajtóban megálló frissen felszállt és a peronon megálló éppen leszállt utasok engem is.

Meg a hannoveri villamosok, meg a "felújított" orosz metrókocsik.

2022. júl. 10. 21:01
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az egész jármű üres, de az ajtóban állók miatt képtelenség felszállni.
2022. júl. 10. 21:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok, még jutott eszembe: mikor nem ül le valaki, de egy ülés előtt áll meg, és a szatyrát odateszi. Egyrészt más lehet, hogy leülne, másrészt előtte ki tudja hol, a koszos földön volt a szatyra.

Illetve a koszos, büdös trógerek (szándékosan nem azt írom, hogy a hajléktalanok, mert ők nem mind ilyenek, és vannak bőven nem hajléktalan mocskos alakok is). Meg akik nincsenek tekintettel másokra: a megállóban dohányzók, kutyát szájkosár nélkül utaztatók, üvöltöző vagy zenét bömböltető fiatalok vagy c. típusúak.

2022. júl. 10. 21:29
 8/17 anonim ***** válasza:
98%
Akik nem képesek megérteni, hogy a dohányzás nem a csikk eldobásának pillanatáig tart, hanem az utána következő néhány lélegzet kifújásáig. Az eredmény pedig az, hogy eldobják a csikket felszállás előtt, majd az utolsó adag füstöt a járművön fújják ki.
2022. júl. 10. 21:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Cigányok, bömbölő kisgyerekek, telefonos ügyintézők, agyonkölnizett ringyók, üres buszon elém ülő parasztok, hátulról előre sétáló leszállók, banyatankos nyuggerek, idegesítő meragyurcsányjobbvót nyuggerek, JBL-es fiatal köcsögök, "csakazértisráülökamásikra" nyomorékok, fos airpodsból kiszűrődő szar zenét hallgató sznobok, első ajtós járaton elől megálló fszparasztok.

Néhány járat összehangolása és bizonyos járatokon az EAF meg a kihasználtsághoz képest ritka menetidő zavaró, de magával a rendszerrel nincs problémám, az utasokkal annál inkább.

2022. júl. 10. 21:55
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer komolyan mondom felszállok eggy Uzival és...

Na kb. ilyen hangulatom van, szerintem vond le a tanulságot.

2022. júl. 10. 22:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!