Milyenek az új emeletes vonatok? Klíma? Kaja? WiFi? Kényelmes?
Minden infó jöhet ezzel kapcsolatban!
Holnap fogunk utazni egyen.
Előre is köszi
Kaja....???
Ha viszel magaddal, akkor lesz! :-D
A kaja attól függ, hogy főzöl, vagy mit viszel magaddal :D
Az emeletes vonatokon nincs bisztró/étkező szakasz.
WiFi meg hát a lefedettségtől függ leginkább, sokszor saját korlátlan mobilnetem se jó, mert gyatra a lefedettség.
Klíma nekem bevált, érzetre olyan, mint a FLIRT-en.
Kényelem meg relatív. Nem tudom, mivel utaztál eddig, de nyilván nem egy IC+ szint, mivel ez egy elővárosi motorvonat. Az ülések kb olyanok, mint a FLIRT-en. NEKEM azokkal sincs bajom, valakinek meg 20 perc ülés után fáj a hátsója tőle, szóval ez nagyon egyénfüggő. Nem a legpuhább az ülés, az tény, de szerintem nem is olyan vészes, mint ahogy sokan mondják.
Ahogy a mavcsoport.hu-n elnézem a híreketm az ablak előtt elhaladó táj is extra.
Folyadék legyen nálatok!!
Nekem az is tetszik, hogy mivel magasabban ülsz jobban ellátni a tájon.
Az is ötletes, hogy az ajtónál egy kis kijelző mutatja melyik vagon mennyire zsúfolt. Így látod érdemes-e elindulni a másik kocsiba helyért.
Jó az utastájékoztató rendszer, nagyon megkönnyíti, hogy jó biztosan jó helyen szállj le akkor is ha ismeretlen helyre utazol.
A hálózati aljzatokért meg külön jár a pirospont.
esztergomi vonalon a fenti szint elég imbolygós
egyébként jó vonatok
8-as, ez az emeletes kialakítás velejárója, a kevésbé kanyargós holland vonalakon is jobban kileng egy emeletes szerelvény, mint egy nem emeletes.
7-es, a zsúfoltságjelző említését külön köszönöm, mert eddig nem tűnt fel, csak külföldön láttam ilyen , talán a Hitachi valamelyik vaskerekeken gördülő űrhajóján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!