Melyiket szereted jobban, melylk kényelmesebb?!
Igazából nagyjából tökmindegy.
A Combinoval az a bajom, hogy láthatóan le vannak pusztulva belül, ami érthető, tekintve, hogy nem mai darabok és ki is vannak használva rendesen.
Röviden, amit az 1-es írt.
Hosszabban.
Rühellek Combino-n utazni.
Egyfelől 1+1-es üléselrendezés van, nincs ülőhely, ha van is, csak folyosó melletti, tehát fölém lógnak az álló utasok. Általában az 1-es villamos vonalán utazom és sokszor 20-30 percet, azért szeretek leülni, bekuckózni.
Másfelől én enyhe asztma vagy ki tudja, mi miatt szinte szó szerint fulladok párás és/vagy elhasznált levegőben. Namost a Combino-k esetén nem tudom, hogy belső keringetés van, vagy semmilyen szellőztetés nincs, de számomra iszonyatosan fullasztóak.
A CAF-on van levegő, hűvösebb (meleget nem bíróként ez hatalmas előny nekem télen is, nyáron is), 2+1-es üléselrendezés van, sőt, a kerekek miatti kényszer másfelesek is kényelmesek, ráadásul világos hatású az egész jármű.
Szóval tudom, hogy műszakilag a Combino a jobb, csak... nekem ne kelljen rajta utazni. (Ha hétvégén vagy kiiktatásos menetrendben az jön, szerintem még grimaszolok is. :D )
CAF szerintem szebb, a klíma fantasztikus, jó az utastér elrendezése, viszont az ülések valami borzasztóak. Anorexiás, 30 kilós kislányokra tervezték, én a nagyjából átlag férfi testalkatommal már nem tudok rajta kényelmesen ülni.
Mondjuk kb. irreleváns a kérdés számomra, ha 4-6-oson megyek akkor úgyis Combino jön, 1-esen meg úgyis várok egy Tátrát. Ha viszont CAF-os vonalon megyek, akkor jobban tetszik, mint egy körúti Combino.
*Tatra (ékezet nélkül)
Tarlos az 1-es vonalat is felújította, már sokszor hanem a legtöbbszőr Caf jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!