Hogy jutok el erre a címre a legkönnyebben? Budapest, Viola u. 39, 1094
De budapesten belül meg ott a bkk app, amit szintén írtak már. Nyilván senki sem fogja tudni elmondani írásban hogyan juss oda. Vagy mi ez elképzelés?
"Itt egyenesen, aztán balra, ott mész 50m-t, aztán megint balra, majd jobbra"? vagy nem értem.
2M vagy 24-es villamossal a Balázs Béla utcaig, onnan 11 p seta, 900m-t ir a google térkép.
Vagy M4 Kálvin térig, és ott átszállni az M3-ra, azzal a Semmelweis Klinikak megaloig, onnan kevesebb séta, de ezt csak azért nem ajánlom, mert még mindig turják a 3-as metrót, és lehet ha még nem vagy ritkán jártál Pesten akkor nem most kéne kipróbálni hogy milyen keresgélni a potlo busz megállóját, ha épp az jár a metró helyett.
Mind a két opcióhoz elég 1 vonaljegy egy útra, mert a metrók közötti az átszállás nem számít útmegszakításnak.
Ha veszel napijegyet vagy más tovább érvényes gyűjtő-, átszálló-, napi- jegyet/bérletet, akkor lehet csalinkázni is, meg nem para ha véletlen eltevedsz és nem kapod a csekket az ellenőrtől.
Remélem ez már kicsit segített, de az útvonal függhet az utazás időpontjától is, majd nézd meg magad is amikor mész.
Illetve között pályás járműveket írtam, egyrészt mert ezek a leggyorsabb útvonalak, másrészt mert én pestiként is ezeket preferalom jobban, a villamos/metró kevésbé valószínű h késik, dugó, lámpa miatt (általában, persze vannak szopós villamos vonalak is, de ez mind1 most), míg a buszok/trolik azért jobban beuszhatnak a belvarosban.
Ja, annyi kiegeszitesnek, hogy a 2M és 24-es vilit akkor ajanlom csak, és sorry hogy ez kimaradt, ha nem vagy egy nyúl Béla :D marmint a keleti környékén vannak csúnya arcok, még hal istennek egyszer sem voltam tanúja balhenak, de azért hangosak, egymast cukkoljak, kopik a szotyit, stb., szóval ha tudsz faarcal ülni és kifelé nezelodni a vilin ahelyett hogy felhuzod magad rajtuk akkor az egyszerűbb mint metrozni, persze az egy fokkal szofisztikaltabb, oda általában mindig elkerik a jegyet/bérletet, míg a villamoson még nem igazán láttam ellenort, nem csoda h miért 😅
(és bocs a nyelvtani bakik miatt, telóról nehéz visszaolvasni a dolgokat ><)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!