Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapest Keletiről hogyan...

Budapest Keletiről hogyan jutok legkönnyebben a reptérre?

Figyelt kérdés
2018. júl. 3. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:
M4 metróval Kálvin térig, onnan a 100E busszal (reptéri vonaljegy kell rá, 900 Ft) a reptérre.
2018. júl. 3. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Vagy ez, vagy ha olcsóbban akarod megúszni:

Keletitől elmész zugló vasútállomásig, onnan vonattal ferihegyig és onnan 200E visz tovább.

2018. júl. 3. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért az érdekelne engem, hogy a 2-es válaszoló szerint mitől olcsóbb az általa javasolt megoldás...

1 vonaljegy Zuglóig 350 Ft + vonatjegy 310 Ft + vonaljegy 200E buszra 350 Ft = 1010 Ft

Az első válaszoló megoldása összesen 1250 Ft

A legolcsóbb megoldás átszállójeggyel 530 Ft (M4+M3+200E)

Mindezt csak érdekességként mondtam. Mivel a kérdés nem a legolcsóbb volt, ezért az első válaszoló megoldása a legegyszerűbb.

2018. júl. 3. 12:03
 4/4 anonim ***** válasza:

"Az első válaszoló megoldása összesen 1250 Ft"

Metrószakaszjegy 300 Ft

A reptéri buszjegy 900 Ft

= 1200 Ft.

Bocsi ezt nem tudtam kihagyni. :D

Egyébként tömegközlekedéssel tényleg ez a legegyszerűbb megoldás. Főleg hétvégén a metrópótlás miatt.

Viszont ha többen és sok csomaggal mentek, akkor a reptéri transzfer lehet egyszerűbb. (Nem taxi)

2018. júl. 3. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!