Budapestre ha fel megyek vonattal szolnokrol akkor onnan hogy jutok el a legkönnyebben a váci utcába az őrtanodába?
Google térkép a barátod.
A Budapesten belüli részt is mutatja.
1. verzió: Zuglóban átszállsz az 1-es villamosra (Bécsi út / Vörösvári út felé tartó irányban) és utazol a Göncz Árpád városközpontig, onnan vagy metrózol még 1 megállót Újpest felé a Forgách utcáig vagy sétálsz (kb. 1 km)
2. verzió: A Nyugatiban szállsz le és onnan eljutsz a Lehel térre (M3 metrópótló busszal vagy gyalog) és a Lehel térről az M3-as metróval Újpest felé a Forgách utcáig.
Érkezz a Nyugatiba.
Az M3 vagy M14 metrópótló busszal utazz a Lehel térig, erre a pályaudvar mellett, a buszvégállomás felüljáró felőli oldalán tudsz felszállni.
A Lehel térről az M3 metróval utazz a Forgách utcáig, onnan már csak egy rövid séta.
Mikor lesz a vizsgád?
Én is ott csináltam szintén távoktatásba és én is vidékiként mentem.
Én is bénáztam jóval előbb mentem direkt ha esetleg eltévednék időbe odaérjek. :D
Ne is foglalkozz az itt kommentelőkkel, nyilván ők úgy születtek, hogy bárhova odatalálnak elsőre is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!