A 296-os buszon reggeli csúcsidőben mennyire ellenőrzik a bérletet?
Ma utaztam vele, és láttam, hogy elsőajtós felszállás van.
(A kötekedőknek: nem azért bliccelek, mert egy mocskos tolvaj vagyok, hanem mert nem telik diákbérletre sem. Ne küldjetek diákmunkára sem, dolgozom, de nem keresek annyit, hogy félretegyek a bérlet árára. Legyalogolnám szívesen a távot, de akkor elkésnék; hajnalban nem tudok elindulni, hogy beérjek, mert dolgozom suli előtt.)
Én tudom, de nem árulom el, mert bliccelsz.
Ha dolgozol, ki tudod fizetni a diákbérletet. Vedd meg.
Amúgy ha bliccelsz akkor kamuadatokat mondj...
Amúgy a Babitsba vagy az ÁMK-ba jársz?(mert ezeknél az iskoláknál tesz le a busz)
4.-nek köszi. 5.-nek egyikbe sem, tippelj újra :P A kamuadat szerintem csak a kampányszerű ellenőrzésnél működik, ha minden reggel ugyanazzal a járattal megyek, nem játszhatom el, hogy minden iratom otthon van.
Első: tipikus troll vagy, nem is szabadna rád reagálnom, de nem bírlak szó nélkül hagyni: egyrészt ne akard beosztani a fizetésem, másrészt meg pont azért írtam le, hogy nem tudok rá félretenni, hogy a hozzád hasonló nagyon konstruktív hozzászólók nyugton maradjanak... Nőj nagyra, te becsület lovagja.
296oson nics elsőajtózás. Lehet hogy olyan busz keveredett oda amin volt ilyen matrica de ilyenkor nem nézik.
Viszont egy jegyre beruházhatnál és ha jön az ellenőr akkor érvényesíted ha nem akkor csak elrakod. Van hogy én is így oldom meg az utazást mert kocsival nem lehet mindehova elmenni és otthagyni és ha hosszabb távon nincs szükségem bérletre nem veszem meg. Ha sokat kell busszal járnom meg veszem a havi bérletet.
8.: még mindig nem :D
9.: igen, biztonsági jegy szokott lenni nálam, pont erre az esetre. Ha csak véletlen volt ott a matrica, akkor megnyugodtam.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!