Mozdonyvezető gyakornok képzés jelentekzés?
Megéri jelentkezni most indul majd budapesten pesti telephelyü akarok lenni ez lehetséges? Milyen a kébzés menyire nehéz meg mit kell csinálni a jelentkezésnél valaki irjon róla valamit.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Kb 1568 oldalnyi forgalmi utasítást kell tudnod fejből. Ha megkérdezik vizsgán, hogy a (valamelyik, mindegy melyik) utasítás 35. oldalán hány vessző van, azt is tudnod kell. Röviden: a képzés csak szimplán nehéz, viszont a képzés után mikor eljutsz arra a szintre, hogy egyedül kell döntéseket hoznod mozdonyvezetőként az piszok nagy felelősség.
De ahhoz, hogy ide eljuss: orvosi+pszichológiai alkalmassági teszteken és vizsgálatokon is kell átmenned. Csak referenciaként: átlag 1200-1400 jelentkezőből 20-30-at vesznek fel. Az összevissza vezénylést már nem is említem inkább: van, hogy hajnal 02:36-kor kell munkára jelentkezni majd végzel délelőtt 11:00-kor, hogy majd este 20:43-ra ismét munkába állhass.
Félreértés ne essék, nagyon izgalmas munkakör, de baromira megterhelő mind fizikailag mind pszichológiailag.
Miskolcot kihagytad, "Már csak 5 napig jelentkezhet!". Utána újra indul a számláló: "Már csak 30 napig jelentkezhet!" Ne hagyja ki! xd
Igazi komcsi brigád, a legrosszabb fajtából.
Sok idot, es penzt sporolsz meg magadnak, ha nem jelentkezel.
Es ezt nem bantasbol irom...
#9:
Szerencsére ilyen események tényleg csak azóta törtènnek, amióta “bárkit” felvesznek mozdonyvezetőnek vagy motorvonatosnak.
Soha nem történt még meg bakkiütès a Keletiben, nem tolta össze a Tiszát a vérprofi mozdonyvezető sem…
Nem történt meg Nagymaros, Szőny, Komárom…
Ohh, várjunk csak… … …
(Nem nem vagyok mozdonyvezető és “”droid”” sem, csak nem szeretem, amikor a tapasztaltabb kollégàk magas lovon ülnek. Pár nyugdíj előtti oktató tudna mesèlni a 40-45 évéről bőven. H. Istvàn példàul biztosan szívesen mesélne nektek a “régi” mozdonyvezetőkről…..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!