Büntettek már meg bkv-n?
Figyelt kérdés
Volt jegyem,csak nem likasztottam ki,nem is vagyok pesti.8000ft-om bánta.2022. máj. 9. 07:51
1/11 anonim válasza:
Aha. De kamu nevet és címet mondtam. Szerencsére sem rendőr se közteres nem volt vele.
2/11 anonim válasza:
Engem a metróban. Voltak rendőrök és el is kaptak. Ügyvédi iroda máig nem tudta behajtani. Ez régebben volt.
3/11 anonim válasza:
Szegeden, ugyan ezért. Azok köcsögebbek mint a BKV, akkoriban még nem volt automata a járműveken, jegyvásárlási lehetőség szinte nulla, de büntetni azt tudnak. Azóta szereltek automatákat a járművekre, amit a BKV átvehetne tőlük, az időalapú jegyek időtartamát és árazását pedig Debrecentől, és ez utóbbi Szegednek is szól, hogy vezessenek be időalapú jegyet.
4/11 anonim válasza:
BKV-n volt , hogy utólag kellett bemutatnom a bérletemet , mert otthon maradt, mehettem az Akácfába.
Szegeddel én is megjártam anno: kilométeres sor a buszállomáson a jegypénztárnál, vonat 25 perc múlva megy, uccu, blicceljünk. Aha, vasárnap délután , mikor mindenki a vasútállomásra utazik, vajon volt-e ellenőr? Naná!
5/11 anonim válasza:
Nem. Vagy volt bérletem, vagy érvényesítettem a jegyet felszállás után, így nem volt miért.
6/11 anonim válasza:
Szegeden jobb tapasztalatom volt: valóban elfelejtettünk lyukasztani. mutattuk a pesti bérletet, hogy a bérlethez szoktunk. elfogadta az ellenőr, nem büntetett meg. Igaz, volt jegyünk, látta a szándékot.
7/11 anonim válasza:
Igen, kétszer. Egyszer csak az ellenőr volt magában, így kamu nevet meg címet diktáltam be neki. Másodszor közteresek is voltak, akkor kénytelen voltam fizetni 8 ezret. Így is megérte, sokkal többet megspóroltam a blicceléssel.
8/11 anonim válasza:
Nem, 9 éve gyakorlatilag minden nap volt érvényes bérletem, nem vagyok csóró proli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!