Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem büntette meg?

Miért nem büntette meg?

Figyelt kérdés
Tegnap felszált a buszra valaki és nem volt rajta maszk és a sofőr nem szólt.

2022. febr. 5. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Múlt héten úgy szálltam fel a buszra munkába menet, hogy nem volt rajtam maszk. Egy szót se szóltak. Az utolsó előtti megállónál vettem észre, rettenetesen szégyelltem magam és gyorsan fel is vettem. Nem szólnak, SAJNOS.
2022. febr. 5. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
jobb lett volna neked a napod ha megbüntetik?
2022. febr. 5. 08:45
 3/6 anonim ***** válasza:

2-es Igen.Nekem az jön le a kérdésből :D

Engem pont nem érdekel ki hordja meg ki nem

Sofőr jól tette hogy nem szólt hisz minek a cirkusz

Többi emberen rajta van akkor állítólag nem tud fertőzni :D

2 éve már kéne unni ezt a témát is és nem életben tartani

Egyébként is nem tudhatod hogy milyen problémája volt annak az embernek mert lehet hogy megteheti hogy nem veszi fel.Nem látsz bele milyen problémája lehet,ennyi

Már kiderült hogy csak arra jó hogy ha vki beteg akkor esetleg nem fertőz meg mást de aki nem beteg az feleslegesen viseli

2022. febr. 5. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Az megvan, hogy a sofőr nem büntethet?
2022. febr. 5. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek van meg.Amúgy ez nekem is eszembe jutott :D

Ellenőr büntethet de az se biztos.A rendőr viszont tuti büntethet de lehet még ő is úgy volna vele hogy engedi a francba a dolgot így 2 év után hisz mint látható a maszkabál nem igazán módosít a dolgokon és persze az oltás sem

2022. febr. 5. 19:10
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
A sofőrnek nincs jogköre büntetni. De ha lenne is, tele van a töke az egész járványmizériával.
2022. febr. 6. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!