Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szálltatok más fel vonatra...

Szálltatok más fel vonatra pisilni?

Figyelt kérdés

Múltkor felszálltam a vonatra, csakhogy dobjak egy pisit.

Persze megnéztem előtte, hogy legyen még idő indulásig.

2022. máj. 6. 11:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Rendszeresen a budapesti állomásokon mért nincs wc és vagy 200Ft egy szaros hajléktalan tansa, de inkább nincs wc
2022. máj. 12. 21:10
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem így vett el az ic nyíregyre. Uj IC+ kocsi megnézem

..Megbüntetett a kaller 8 ezerre. Nem volt nálam lóve hazafele se volt jegyem elmondtam a sztorit kinevetett a kaller néni és tovább ment

2022. máj. 12. 21:14
 23/23 anonim ***** válasza:

Persze. Amikor Budapesten vagyok. Van vonat, ami bkk bérlettel is elvisz egy darabon, szóval időt is spórolok.

Pl ott van az Esztergomi vonal, megáll óbudán, Aquincumon, Újpesten, Angyalföldön, BKK járatok is kivisznek oda, de ha a Nyugatiban állsz és eldöntheted, hogy bemész a westendbe és pisilsz majd kimész és elmész a buszhoz vagy felszállsz a vonatra és ha mázlid van el is indul veled és út alatt pisilsz, sokkal nagyobb időspórolás.

2022. máj. 14. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!