Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek jól tettem ?

Szerintetek jól tettem ?

Figyelt kérdés
Nyíregyháza-Budapest Nyugati IC-n ahogy mennék mosdóba benyitok papa ott ül a WC nagy dolgát végzi szivarka ott füstöl a szájába! Egy pillanatra megálltam gondolkozni utána szóltam a kalauznak ! Büszke vagyok magamra hogy ezért Debrecenben leszállitatták így várhat még egy órát

2022. máj. 5. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Utálom ha valaki pofátlan és azt gondolja, hogy nem vonatkoznak rá a szabályok. Lehet szóvá is teszem olykor, vagy jelzem a megfelelő helyre. De büszkeséget nem szoktam érezni ilyenkor. Nem feltétlenül tűnik egészséges dolognak…
2022. máj. 5. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
A gyerekes bosszútra vagy büszke?
2022. máj. 5. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
most ezt nem értem, tilos vonaton szarni?
2022. máj. 5. 19:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Ott volt a cigi A szájába miközben ült a WC-n
2022. máj. 5. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
És még a zárat sem ismeri. De cuki. A szabályok mindenkire vonatkoznak. Az ablakon kellett volna kidobni.
2022. máj. 5. 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Hát ilyenkor ugye a legegyenesebb dolog megkèrni az illetőt, hogy fejezze be a dohànyzást. Ha erre nem lèp és amúgy tényleg zavar téged a dolog, akkor korrekt dolog segítséget kèrni.
2022. máj. 6. 05:50
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Én kivettem volna a szájából és az ölébe dobom, a többi már a szerencséjén múlik.
2022. máj. 6. 09:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!