Vonaton utaztál életedben?
Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 11:00
2/15 anonim válasza:
Igen. Nem olyan nagy különlegesség. Utaztam már gyerekkoromban, felnőttként is, itthon is, külföldön is. Van, ahol nagyon jó és gyors a vonatközlekedés. Én szívesen használnám többet, ha nem csiga vonatok lennének, amik mindig késnek.
3/15 anonim válasza:
42 éves vagyok, kb 42 éve vonatozom :D vasutas volt faterom és én is lehúztam 25 évet ott...
Ahova vonattal nem lehet elmenni, oda nem is megyek. :D
4/15 anonim válasza:
Minden áldott nap utazok vele, miért?
6/15 anonim válasza:
Ha elutazok, általában vonattal, mert kényelmes, föl lehet állni sétálni menni, hogy megmozgassad a porcikáidat, éjjeli utazáskor hálókocsi is van. Busszal ezek nem igazán elérhetöek.
7/15 anonim válasza:
A kérdezö valószínüleg még nem utazott vonattal, ezért a kérdése. Nem elképzelhetetleen helyzet. Kisebb falukba csak buszok járnak, és a vasút felé visznek. A kérdezö lehet, hogy a munkája miatt pendlizni fog.
8/15 anonim válasza:
Én se sokszor utaztam vonattal 23 évem alatt... Évi 1-2 alkalom, és csak az utóbbi években.
Repülővel meg még egyáltalán nem, nahát... :D
9/15 anonim válasza:
15 éve álltalanosbol mentünk valahova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!