Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Melyik Szelcepusztához legköze...

Melyik Szelcepusztához legközelebbi buszmegálló Vas megyében?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy menet közben Szegedet és Nagykanizsát is érintsük? Ez utóbbi nagyon fontos!

2022. ápr. 30. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Ha ez nem trollkerdés, akkor semmi!
2022. ápr. 30. 21:27
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem, ez halálosan komoly!

És látom, hogy vannak kedves válszolók, akik annyira lelkesen megválaszolják a buszmegállós kérdéseket. Nekik ez egy igazi ínyencség lesz. Én meg okos leszek tőlük :-)

Kérlek válaszolj okosat, vagy ne trollkodj.

2022. ápr. 30. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Én csak Debrecen erintésével tudok buszjáratot. 😁
2022. ápr. 30. 21:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Bónusz pontért megírhatod azt is. Arról (én) nem írok ki külön kérdést, majd talán buszmegállós barátunk, ha végigért a megyéken.
2022. ápr. 30. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Emberek, vegyétek már észre, hogy ez egy találós kérdés. Leegyszerűsítve: Melyik a legközelebbi buszmegálló Nagykanizsától Vas megyében. Előtte teljesen mindegy, hogy merről jön az ember....
2022. máj. 1. 08:11
 6/9 anonim ***** válasza:
#1 Bizony! A válaszaiból is jól látszik, hogy ő az a troll, aki korábban a leghangosabban szidta a buszmegállós kérdezőt, most meg ő trollkodja tele a kategóriát. Ideje lenne kitiltani szépen.
2022. máj. 1. 16:23
 7/9 A kérdező kommentje:

#6:

Kettőnk közül itt te vagy a troll. Itt van egy érdekes kérdés, de nem válaszolsz rá, hanem engem próbálsz szapulni.

Ez a kérdés azoknak a kedves közlekedésbarátoknak szól, akik szeretik a buszokat, és a közlekedési kérdéseket. Ha te nem tartozol közéjük, nem baj: csak nem kell ideböfögnöd, csendben told el a biciklidet tovább. Köszi :)

2022. máj. 1. 17:29
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
Akkor menj egy buszos fórumra és oda firkáld a hülye buszmeges kérdéseidet, gyíkarc.
2022. máj. 3. 08:36
 9/9 A kérdező kommentje:

#8:

Szerintem félreértetted a szitut. Ez nem a Kék Osztriga bár, ahol megszoktad, hogy a Te igényeidnek megfelelően történnek a dolgok. Hozz egy lapátot, és hordd el magad, ha nem tetszik a kérdés, és érdemi válaszra sem vagy kèpes. Köszi! 😀

2022. máj. 3. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!